Durva hibát fedeztek fel a Call of Duty: Warzone-ban

  • Írta: nodae
  • 2020. március 12.
  • Hír
Link másolása
Mint ismert, a legújabb CoD óriási sikerként könyvelhette el az első 24 órát a maga több mint 6 millió játékosával. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a játék továbbra is bétastátuszban fut, így kisebb-nagyobb döccenőkkel kell számolni.

Ezúttal utóbbi miatt fájhat most a készítők feje. A hiba lényegét az alábbi videón tekinthetjük meg:

Tehát két játékos összefogásban képes úgy megnyerni egy menetet azáltal, hogy egyebet sem tesznek, mint hogy újraélesztgetik egymást a safe zónán kívül egészen addig, amíg a többi harcos el nem esett. Ekkor automatikusan megnyerik a meccset.

Tekintve, hogy az Activision már a megjelenés óta folyamatosan javítgatja a legújabb CoD-ot, egy ilyen kínos baki aligha marad meg hosszú távon.

Update! A hibát időközben javította az Infinity Ward.

4.
4.
JohnSpartan
#3: Hibának hiba mert pont az lenne a lényege hogy körön belülre kerüljön mindenki. De ezt nagyon egyszerüen meg lehet oldani 1 pár Mb-os frissítéssel, mégpedig hogy az utolsó néhány szűkülésre jóval nagyobb sebzést àllítanak be. Ennyi.
3.
3.
r3dman
Ez csak két játékos leleményessége.Miért lenne hiba?
2.
2.
Könyörgöm ne jöjjenek a klikkvadász címek, mert abból nagy balhé lesz itt. Pláne, ha utána meg már a bevezető szöveg teljes ellentétben áll a hírrel. Ez gáz anyag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...