Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.

Távozik a Call of Duty-széria egyik veterán tervezője

Mr.Black Ops, vagyis David Vonderhaar 18 év és 8 Call of Duty-játék után ott hagyja az Activisiont és a Treyarch-ot, hogy egy új projekten dolgozhasson, amiről még nem árulhat el semmit.

Frissítve: A Call of Duty: Modern Warfare III nem jelenik meg régebbi konzolokra?

Augusztus 17-én lesz a nagy leleplezés a Call of Duty: Warzone-ban, de most felsejlett a szomorú hír, hogy Xbox One-on kimaradhatnak a játékosok a legendás sorozat új részéből, derül ki egy X-posztból.

Call of Duty: Modern Warfare III - visszatérhetünk Verdanskba?

A Modern Warfare III trailerében amellett, hogy bemutatkozik Makarov, többször is feltűnik Verdansk, a Call of Duty: Warzone hőn szeretett pályája.

Szeptemberben lelövik az eredeti Warzone-t

A 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-hez kapcsolódó battle royale játékmódot eddig gond nélkül játszhatták azok, akik nem akartak átállni a Warzone 2.0-ra. Ez szeptemberben megváltozik.

Újabb érdekes fordulat a Microsoft-Activision ügyletben

A brit Competition and Markets Authority továbbra is ellenzi azt, hogy a Microsoft felvásárolja az egész Activision Blizzard kiadó és játékfejlesztő céget. Na, de mi lenne akkor, ha csak a vállalat egyik felére pályázna a Microsoft?

Íme, a Call of Duty: Warzone 2.0 legújabb térképe

A Call of Duty hivatalos Twitter-fiókja megosztotta az első képeket a Warzone 2.0 legújabb pályájáról. Ashika Island a visszatérő Resurgence játékmódnak ad majd újra teret.

A Warzone 2.0 egyre inkább olyan lesz, mint az elődje

Az Activision jelentős változtatásokat tervez a Warzone 2.0-ban, és ezek teljesen úgy hangzanak, mintha a készítők visszatérnénk a Warzone első verziójához.

Csúszik a Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone 2.0 új szezonja

Február elejére vártuk, de csak pár héttel később érkezik meg a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 második szezonja. Az Activision elárulta, hogy milyen újdonságokra számíthatunk.

Call of Duty: Warzone 2 helikopterei random felrobbannak

A Call of Duty: Warzone 2 egy újabb buggal bővült, ezúttal véletlenszerűen felrobbanó helikoptereket produkál.

A brit játékosok háromnegyede örülne, ha a Microsoft felvásárolná az Activisiont

Mezei játékosok közt végzett kutatást az Egyesült Királyság piacfelügyeleti hatósága. A felmérés eredménye szerint a felhasználók mintegy 75 százaléka a Microsoft és az Activision Blizzard mergere mellett tenné le a voksát.