Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.
Típus:

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Call of Duty: Warzone - beköszöntött a halloween

Kezdődhet a félelem és reszketés Verdanskban, na de nem a Hunter S. Thompson-féle! A halloween közeledtével egy olyan hátborzongató eseménysorozat veszi kezdetét a Call of Duty: Warzone-ban, amire még a Sikoly is meg lett hívva.

Call of Duty: Vanguard - kiszivárgott az anti-cheat

Az Activision alig néhány napja leplezte le a Call of Duty: Vanguard és a Warzone új anti-cheat rendszerét, a hírek szerint az új csodavédelem máris kiszivárgott. Ezzel a csalások készítői komoly előnyre tehetnek szert.

Új anti-cheat rendszert kapnak a Call of Duty-játékok

A legtöbb multiplayer játék örökös rákfenéjét képezik a csalók, akik folyamatos fegyverkezési versenyben vannak a fejlesztőkkel. Az Activision most egy új, szigorú csalásellenes rendszert tervez bevezetni több Call of Duty-játékba is.

CoD: Warzone - tartalmas lesz a hatodik szezon

Jövő héten elrajtol a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone utolsó, hatodik szezonja, ami alaposan feje tetejére állítja a dolgokat Verdanskban, de közben a játék zombimódja és a multiplayer is tartalmas újdonságokkal gazdagodik.

Call of Duty: Warzone - átalakul Verdansk

Egy hét múlva megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone hatodik szezonja, az eseményeket felvezető előzetes pedig arról árulkodik, hogy kő kövön nem marad majd Verdanskban.

Közel már a Call of Duty: Vanguard leleplezése

Napok óta szivárog már a következő Call of Duty-játék, miközben a Warzone-ban is kisebb kedvcsinálókkal találkozhatnak a játékosok. Nem véletlenül: néhány napon belül a Warzone-on belül leplezi le az Activision a Vanguardot.

Már a Warzone is a Call of Duty: Vanguardot teaseli

Felkészülhetünk rá, hogy napokon belül megérkezik a híráradat az idei Call of Duty-epizód kapcsán a hivatalos forrásokból is. A Warzone-ban már most feltűnt egy teaser, amely megágyazhat a második világháborúban játszódó Vanguardnak.

Szexuális visszaélés vádjával perelik a Blizzardot

Úgy tűnik, komoly gondok vannak a fejlesztői kultúrával az Activision Blizzard háza táján. Kalifornia állam perbe fogta a vállalatot a zaklatással kapcsolatos beszámolók és az ezt követő nyomozás után.

Most már PS5-ön is 120 fps-sel pörög a Warzone

A minap kezdetét vette a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Call of Duty: Warzone negyedik szezonja, ami rengeteg új kontent mellett végre PlayStation 5-re is elhozta a 120 fps-es képfrissítést a multiba.