Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.
Típus:

Modern Warfare - beköszöntött a harmadik szezon

Nagyot frissült a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone párosa, beköszöntött ugyanis a Season 3. Az új szezonbérlet mellett számos új fegyvert, térképet, operátort és egyéb újdonságot kaptunk.

Modern Warfare - ingyen multiplayer a hétvégére

A Call of Duty: Warzone népszerűsége továbbra is töretlen, de nem árt néha a változatosság. A hétvégén bárki ingyenesen belekóstolhat a Modern Warfare hagyományos többjátékos módjába is.

Új fegyvereket kap a Call of Duty: Warzone

Jókora frissítésre számíthatnak az este folyamán a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone játékosai. A hagyományos többjátékos mód egy új pályát és egy operátort, a battle royale pedig négy új fegyvert kap.

Call of Duty: Warzone - megvan a 30 millió játékos

Szélsebesen gyarapodik a Call of Duty: Warzone játékostábora, a minap pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a battle royale-játék. A készítők Twitteren jelentették be, hogy mára átlépték a 30 milliós álomhatárt is.

Szólóban is nyomható a Call of Duty: Warzone

Amennyiben úgy érzed, nincs szükséged csapatra, a Call of Duty új battle royale-játékmódjában egyedül is harcba indulhatsz mostantól. A Solo Mode 149 másik játékossal dob össze, az nyer, aki utoljára állva marad.

Call of Duty: Warzone teszt

A Black Ops 4 mérsékelten sikeres battle royale-módja, a Blackout után az Activision ismét szerencsét próbál a zsánerrel, de ezúttal a tavaly megjelent Modern Warfare körítésében. A kísérlet egyelőre nagyon is sikeresnek bizonyult.

Call of Duty: Warzone - túl a 15 millión

Az Activision ismét közzétette a hivatalos eredményeket a battle royale-játékmódra kihegyezett ingyenes játéka kapcsán. A Warzone a szombati napra virradóan a 15 milliós határt is átlépte, és a játékosok számra egyre csak nő.

200 fősre bővül a Call of Duty: Warzone

A Call of Duty: Warzone a maga 150 fős meccseivel jelenleg is a nagyobb létszámú battle royale-címek közé tartozik, de az Infinity Ward hamarosan ennél is mozgalmasabbá teszi az akciót.

Durva hibát fedeztek fel a Call of Duty: Warzone-ban

Mint ismert, a legújabb CoD óriási sikerként könyvelhette el az első 24 órát a maga több mint 6 millió játékosával. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a játék továbbra is bétastátuszban fut, így kisebb-nagyobb döccenőkkel kell számolni.

Call of Duty: Warzone - 6 millió játékos egy nap alatt

Fergeteges startot vett a Call of Duty: Warzone, a Modern Warfare ingyenesen játszható battle royale-mellékhajtása. Az Activision adatai szerint egy nap alatt 6 millió játékos ugrott le Verdansk megtépázott városába.