Elérhető a DOOM Eternal launch trailere

  • Írta: nodae
  • 2020. március 12.
  • Videó
Friss és ropogós, 4K minőségű videón tekinthetjük meg az új DOOM-ot, melyet hamarosan már a kezünkben is tarthatunk. A rövid trailer alapján sok újdonságban lesz része a sorozat rajongóinak, ez különösen a multiplayert érinti.

Többek között fejlettebb eszköztárral és jobb taktikai készségekkel vehetjük fel a harcot a démonok ellen. Ezek használatán áll vagy bukik, hogy épp milyen erőforrásokhoz jutunk hozzá és mekkora túlélési esélyekkel számolhatunk.

Emellett bemutatásra kerül néhány új izgalmas multis lehetőség, ami kedvünk szerint érintheti a főkampányt is.

A DOOM Eternal PC-re, PS4 és Xbox One konzolokra és Stadiára érkezik március 20-án. A Nintendo Switch-változat launch dátuma egyelőre ismeretlen.

Ezek is érdekelhetnek

16.
Neotechtr
#13: Egyébként állítom, hogy a mély misztikus történet ötletét az alkotók ugyan úgy youtube videók és feliratkozók száma alapján vette egyes vérfan rajongóktól az id, mint az új játékelem részét képező kézi trancsírozást is a Brutal Doom-ból.

Nagyon jó nyilatkozataik vannak a fejlesztőknek arról, hogy hogyan találták ők ki ezt az egészet és sosincs említés a Brutal Doom-ról, míg egyes youtuberek egész népszerű csatornákat tartanak fenn abból, hogy a karcsú sztoris előző rész esemélyeire válaszolnak és az óta is elméleti teóriákat gyártanak a karakterekből és nagy égi háborúkról, meg összefüggésekről, ahol a Slayer egy kiválasztott és fontos megjövendölt, illetve állandó szereplő az örökké folyó menny és pokol harcban, amolyan darksiders szerepben. És lám, lám, pont erről fog szólni évekkel később a Doom Eternal, amit én az új sorozatból a második résznek tartok.

Úgy nézem személy szerint, hogy nem darabszámban számolom a részeket, hanem az Ultimate Doom és a Doom 2 az a régi egység, A Doom 3 egy külön univerzum és az új Doom és az érkező Eternal egy újabb 1-2, egy másik univerzumban. A 64-et nem tudom behatárolni, mert nem játszottam még vele, de nem hiszem, hogy sztoriban max a régi kettőn kívül bármit is jelentene, bár a régi egységben sem biztos, hogy nagyot változtat.

Az az igazság, hogy elő kéne rendelnem ezt a játékot, hogy megkapjam a 64-et, legalábbis a reklám szerint.
15.
Ultimate
#10: Van az úgy hogy a legyek másra is rázümmögnek, téged is behordtak és lám most itt vagy.
13.
Nyarlako
#12: Doom 5. A miheztartás végett. Ha a 64et is belevesszuk akkor meg a 6.
12.
Neotechtr
#10: Nem hiszem, mert szerintem már előre jónak néz ki ez a játék és engem érdekel a története is. Jó nagy esély van rá, hogy ez a Doom 2 nem lesz szar játék.
11.
Nyarlako
10.
frankdelgado
A marketinges csapat ökölpacsizhat..a legyek ràzümmögtek a friss kulàra....
9.
Neotechtr
#4: Én meg újabban kezdek erről is leszokni. Volt idő pár éve, amikor én is így törekedtem fizikai verzióra, meg abból is valami jutányos, szép, lehetőleg fémtokos változatra. Aztán, mivel az életem szar, pl az MGS V gyönyörű fémtokja, ami a falra ki is van akasztva, csak arra emlékeztet minden nap és minden percben, hogy mekkora egy vállalhatatlan egy darab szar az a játék. A számomra különleges(nek gondolt) játékok kaptak fizikai kiadás változatot már sok évvel ez előtt is, amúgy csak digitális. Most már kb hátrány nálam, ha fizikai a cucc van a játékhoz, mert igazából nem más az egész, mint műanyag és fém hulladék.

Kivétel még a cp2077, abból dobozost rendeltem, de az is inkább csak egy doboz matrica, meg csecsebecse, a játék maga GoG-os.
8.
kryszisz
#4: Nekem sajnos anyagi okok miatt most még a standard editionre sincs moném, pedig már a bejelentés óta tűkön ülve várom. De mihelyst összeszedem magam zsákolom is be:)
7.
Ra1D3n
#6: Általában celóban szállítják a fémtokokat. Le is informálhatod az eladót.
6.
Nyarlako
#5: Mocsok finnyás vagyok és csak azt szeretem amit én bontok ki.
5.
Ra1D3n
#4: Ebayen fémtok 10.000+posta. Mellé a sima standard verziót behúzod oszt jónapot :)
4.
Nyarlako
#3: Én végül a Nioh 2-t veszem először de a kiado hibája hogy Doombol csak a 75000 forintos gyűjtői van a sok kacattal és sima femtok és artbook kombo nincs, csupasz Blu-ray tokos meg úgyis lesz.
3.
kryszisz
#2: Végülis minek szépíteni a dolgot: igen:D Ezután a trailer után lassan hajlamos vagyok elhinni az egyik id alkalmazott nyilatkozatát, miszerint ez lesz a csapat eddigi legjobb játéka. Pedig hát finoman szólva leraktak már az asztalra egyet s mást. Most megyek borotválkozni, mert olyan helyeken is kinőtt a szőr, ahol eddig sosem:D
2.
Nyarlako
#1: Mondd csak ki hogy kemény mint a pap fasza az elsőáldozáson.
1.
kryszisz
Idéznék most egy Youtube kommentet, de eléggé illetlen lenne. Annyit mondok, hogy a keménységhez van köze. Te jó ég, ez a trailer büntet, kávét szerintem már nem is kell innom, megvolt az ébresztő:O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...