Ütős ajándékokat ígér az Epic Store a jövő hétre

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 12.
  • Akció
Link másolása
Menetrendszerűen érkeztek meg az Epic Games Store legújabb ajándékai, ezúttal három kisebb, független fejlesztésű címet tölthettek le. A jövő hétre már ismertebb anyagokat kapunk: jön a Watch Dogs és a The Stanley Parable!

Ha csütörtök, akkor Epic Games Store: megérkeztek az üzlet legújabb ajándékai, ezúttal az Anodyne 2: Return to Dust, az A Short Hike és a Mutazione című fejlesztéseket csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz - ehhez szokás szerint egy ingyenesen regisztrálható Epic Games Store-fiókra lesz szükségetek mindössze.

A játékokat egy héten át, vagyis március 19-ig érhetitek el, akkor frissül ugyanis a kínálat. A jövő hétre már ismertebb anyagokat tárazott be az Epic, és bár sem a Watch Dogs, sem a The Stanley Parable nem mondható friss címnek, ha eddig kimaradt volna bármelyik, ennél jobb alkalmat nem is találnátok a pótlásukra.

11.
11.
#8: Én úgy voltam vele, hogy mindegy, hogy a játék DRM mentes, vagy Denuvo van rajta, vagy akármi, ha megvettem. Valahol ez a mai napig is igaz, de én is kedvelem a gog-ot és azt, hogy a kliens nélkül is megy a játék. Nekem a witcher 3 mindig fent van, sima HDD-n elfér örökké és ha valami új mod, folytatás, vagy új játék miatt rányom az ember, akkor úgy is megy, hogy nincsen gog. Mostanában, amiket vásárolok, pl rezident gonosz 3 az nincs gog-on így kiesik a lehetőség, de szívesen vásárolok ott is.
8.
8.
kryszisz
#5: "köztudott, hogy ők a minden" Nekem ugyan nincs most PC-m, de ha lesz majd egyszer, ugyan továbbra is használni fogom a steamet, mert egyrészt jók az akcióik, másrészt egy csomó játékkal nem játszottam még a könyvtáramból, viszont lehet, hogy elsődleges platformként áttérek inkább GoG-ra. Ahogy több ismerősöm is tette már. Maga a DRM mentesség, meg az, hogy a régebbi játékok gond és mókolás nélkül mennek nekem nagyon szimpatikussá teszik a programot, plusz az interfész is elég sokat fejlődött ahogy láttam. Persze tény, hogy a steam birtokolja a legnagyobb szeletet a tortából, de az, hogy ők a minden talán annyira már nem állja meg a helyét. Mondjuk te jobban vágod a számokat, lehet igazad van.
5.
5.
crytek
#4: Steamen maguk a kiadók szoktak adni és akkor is önszântukból nem lefizetéssel ahogy az epic teszi.
+ a steamnek nem kell lefizetés hogy valaki használja a store-t mert köztudott, hogy ők a minden. Csak az epicnek van szüksége erre, hogy legalább az ingyenélők használják azt a szart ha már vásárolni a kutya se akar ott.. Sajnálom és szánom őket
4.
4.
GAMEROD
Lehet szidni az Epic-et, de legalább elég sokszor elég jó címeket adnak ingyen. Érdekes a Steam-nél még egy kő szimulátort is sajnálnak.
3.
3.
Köszi az infót, már vettem is meg. De azért többet adtam, mint 0.33€
2.
2.
SLi
már látom ahogy az összes store leárazást hirdet: "játékok karantén mellé akció"
1.
1.
crytek
WRC 7 Humble Just Drive Bundleba 0.33euroért na az az űtős :)

3.2.1 jöhet a csorda..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...