Egy teljes évet csúszik a Halálos iramban 9

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A Universal Pictures bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt mégsem küldi mozikba áprilisban a Halálos iramban-sorozat legújabb részét. A film premierje egy teljes évet csúszik.

A Universal Pictures közleményben jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasztotta a Halálos iramban 9 (F9) premierjét. A film az eredeti tervek szerint idén áprilisban került volna mozikba, a csúszással viszont egy teljes évvel később, nálunk 2021. április 1-jén fog debütálni.

A stúdió szerint a késéssel az a céljuk, hogy "a globális családunk együtt élhesse át az új fejezetet", ami persze óriási bullshitnek tűnik, tény azonban, hogy a Fast & Furious-sorozatot különösen kellemetlenül érinti, hogy a világ számos pontján, így például Olaszországban, Dél-Koreában és Kínában is bezárták a mozikat. (Habár a veszélyhelyzet miatt lényegében Magyarországon is ez lenne a helyzet, az üzemeltetők találtak kiskaput, amivel nyitva tartanak majd.)

A széria különösen népszerű az USA-n kívül, a nyolcadik rész például 1,2 milliárd dollárt termelt világszerte a kasszáknál, amiből mindössze 225 millió dollárral vette ki a részét az amerikai piac. Az efféle halasztások egyébként nem példátlanok mostanában: nemrég az új James Bond premierjét is eltolták novemberre, és a Hang nélkül folytatása sem kerül mozikba márciusban. Utóbbihoz egyelőre nem is tűztek ki új dátumot.

7.
7.
godach
de csak ezért LoL

https://i.imgur.com/yNiGE9U.jpg
5.
5.
Nothing
Végre valami pozitívumot is hoz az emberiség számára a vírus...
4.
4.
JohnSpartan
#3: Nincs benne péééééz.... pedig ott jóval kevesebb a fizika. :D
3.
3.
inkább Riddickből csináltál volna 8-at, kopter Diesel
2.
2.
rettenetes hiányom lesz, ja ..nem. 8 másik se hiányzott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...