Ingyen Forma 1-ezhetnek a PC-sek a hétvégén

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 14.
  • Akció
Link másolása
Habár a Forma 1 hétvégi szezonnyitója a koronavírus-járvány miatt elmarad, sőt jelen állás szerint valószínűtlen, hogy május vége előtt elrajtolhat egyáltalán az idei szezon, a monitorainkra tapadva legalább lesz mivel vigasztalódni.

A hétvégén (meg az azt követő pár napban) ingyenesen játszható az F1 2019 a Steamen, az első 2020-as futamok törlése után csalódott Forma 1-rajongó játékosok egészen március 18-ig nyúzhatják kötetlenül a versenyjátékot. Az F1 2019 egyébként PS4-en és Xbox One-on is rendelkezik próbaverzióval, de ez korlátozott tartalmat vonultat fel.

Azok a játékosok, akik az ingyenes időszak után is versenyeznének, most kiadós leárazás mellett vásárolhatják meg a játék mindkét kiadását: az Anniversary és a Legends Edition is 70 százalékkal olcsóbb jelenleg, ami előbbi esetében 16,5, utóbbiéban pedig 19,5 eurós vételárat jelent. Az F1 2019-ről írt tesztünket itt olvashatjátok el.

6.
6.
Steve028
Hát elég baj az hogy elmaradnak a furamok.Tegnap én os elővettem PS4-en legalább ezzel pótoljam a hiányom.Már ahogy hallom a március 22-re tervezett Bahreini és az április eleji Vietnámi Nagydíjat is törölték.A Kínai Nagydíj korábbi halasztásával így már négy futam esett ki a naptárból a koronavírus miatt, de az európai helyzet alakulása további versenyeket is beszélybe sorolhat.
4.
4.
logic5
Ha Controllerel (x360, one) játszotok PC-n, a steering linearity-t tegyétek 30-50 közé, kinek mi a jó. Különben túl érzékeny. Egyébként 10/9 nálam kb. Jól sikerült!
3.
3.
logic5
Kipróbáltam, meg is vettem! Nagyon jó lett!
2.
2.
Cooper911
Jajj de jó, legalább kipróbálom, ha már futamot nem lehet nézni. Köszi!
1.
1.
GAMEROD
Lassan már a Szilvesztert nem kéne megtartani. Kár boldog új évet kívánni ha mindig egyre szarabb jön. 2 hónap alatt szépen ledepressziózták a jónépet az influenzájukkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...