A Nintendo DS Lite a jövő handheld konzolja?

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EB Games új akciója szerint a DS Lite a jövő kézikonzolja, mely most több tíz dolláros kedvezménnyel vásárolható meg - a történet azonban itt még nem ért véget...
Az EB Games legújabb akciója szerint a DS Lite a jövő kézikonzolja, mely most több tíz dolláros kedvezménnyel vásárolható meg - a történet azonban itt még nem ért véget. De nem ám, mivel a jelentős árcsökkentés csak akkor jár, ha a vásárló becseréli a "múltat" jelentő korábbi handheld gépét: egy Nintendo DS-t, egy GameBoy Advance SP vagy akár egy PSP-t. Eszerint PSP már tényleg múltnak számít? Merész kijelentés!

8.
8.
konkolyadam
hát ööö... nekem pl DS-em van és semmi gondom vele x) anno volt psp-m is de hát annyira nem használtam meg nem is jött be. nem vagyok se ilyen se olyan párti, de kissé idegesített amikor nem láttam semmi a psp képernyőjéből a napon. még árnyékban sem bazz :S majd eladtam, és vettem egy ds-t. tökéletes. az érintő képernyő pedig jó megoldás ^^ jut eszembe: ds-en is lehet ugyanúgy képet nézni, filmet nézni, netezni, mint a psp-n. tehát most lehet jobb a grafika psp-n meg sony, azért nem kell leszarozni a nintendot. a nintendo mindig a játékélményre épített, a sony meg a minőségre. ez van. most ha valakinek a ds jön be, akkor neki az jön be. felesleges a vitázás. sose fog nyerni egyik handheld sem, mert mindig lesznek ilyen-olyan pártiak. akik ezen veszekednek hogy ez meg az mennyivel szarabb az gyerekes.



üdv
7.
7.
latya01
Kedves "l"...szánalom amiket irogatsz több okból is pl:"Láttam pár cikket arról hogy lesz NDS-re is internet böngésző meg lehet majd hogy azon is lehet filmet nézni."láttál cikket??gratulálok:D:..a pspn máár tudsz netezni és fiilmet nézni...és nem csak egy cikket lthatsz róla..és nekem nincs bajom a nintendo ds-el...de te nevezed "kib*szottul sz*rnak a pspt.és mégvalami..Egy psp boldog tulaja vagyok..és az egyik barátomnak DS-e van..és nyugodtan kijelentem, hogy A PSP SZÁZSZOR JOBB MINT A DS.ennyit akartam mondani..illetve írni
6.
6.
spotii
Szerintem hiába tud többet,szebbet,jobbat a psp az emberek buták és megveszik a ds-t........Miért?Mert kinyitható meg lehet tapogatni????Ugyanmár......

psp a jövő szerindtem.....
5.
5.
Dakkon
Tisztelt Névtelen látogató! HA ekkora vehemenciával tetszik értekezni, kérem adja nevét a kiírottakhoz.

Én csak annyit fűznék hozzá: két puffgás között kéretik levegőt is venni, mert komoly légzéselégtelenségei merülhetnekfel, aminek egyenes következménye a fulladásos halál.

KOnkluzióként: nem kell mindent leszarozni ami neked nem tecccccik

üdv voltam
4.
4.
Dakkon
mekkora szánalmas emberkék járnak ide is. mijé kell leszarozni a másikat, mert az egyik konzolt védi? (gondolok itt a psp-s "vadmalacokra")

azonban olyan ez sajnos, mint ebben az országban a politika, csak az ócsárlás megy, meg az ugatás (színtűl függetlenül)
3.
3.
Triple T
A nintendo viruljon magának a 7 éve elavult szánalom technikájával. A DS lenne a jövő? Isten ments... Inkább múlt. A DS-nek azért vannak oylan jó eladásai mert sok apuka meglátja, h ócsó játék és megveszi a kisfiának/kislányának. Sztem a DS-en játszók átlagéletkora vhol 10 alatt mozog... De nem nagyon érdekel, h 2szer annyi DS-t adnak el mint PSP-t, amíg jönnek PSP-re a faca kis gamek.
2.
2.
Rexor
A PSP egy szar "plázakonzol"! Nintendo DS 4ever!
1.
1.
logoffmeister
Mondjuk azt eddig is tudtam, hogy a DS veri eladásban a PSP-t, de ez azért tényleg merész kijelentés. Meg ahogy látni szoktam a heti játékmegjelenések listáját, ott is azt látom, hogy DS-re legalább 3 játék kijön, PSP-re meg kb. 1. Na mind1, ők tudják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...