NBA Street Homecourt: X360 vs. PS3

  • Írta: tjames
  • 2007. február 21.
  • Hír
Link másolása
Új videó érkezett az NBA Street Homecourt című játékról! Jelenlegi videónk egy összehasonlítás, képet kaphatunk általa a PlayStation 3 és az Xbox 360 grafikai képességeiről.
Új videó érkezett az NBA Street Homecourt című játékról! Jelenlegi videónk egy összehasonlítás, képet kaphatunk általa a PlayStation 3 és az Xbox 360 grafikai képességeiről - hogy kinek melyik jön be jobban, döntse el maga! Jó videózást!

3.
3.
Dajin
ez tiszta nagy hülyeség....mindkét cuccra jöhet ki ronda játék, vagy hogy az egyik verzó roszzab, attól függ hogy port-e, meg hogy mennyi időt szántak a fejlesztésre, ha mindkettőre ugyanannyit, akkor átlagba talán az x360-as, mivel jóval könyebb programozni, az viszont hogy a ps3-ba több rejlik, az is tény...majd amikor exklusiv gamek jönnek ki, ténylegesen kihasználva a hardwer erőforrásait max akkor, nem ilyen ea-s tucatizét kell hasonlítgatni, ahol csak a profitra mennek a kiadók, nemérdekli őket nagyon a magas minőség, csak vegyék
2.
2.
Drago
Felraktam lokálba. Jobb gomb és ment másként vagy flashgettel. Ha csak simán rákattintasz, akkor megnyitja a böngésző (legalábbis nekem).
1.
1.
nfsman
hmm hát elég szép kis képet adnak majd......

néhol a a ps3 é tűnt szebbnek máshol meg az x360 virított jobban részemről nem derült ki ebből h. a ps3 v. az x360 a szewbb grafikájú konzol....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...