Next-gen konzolokra is megjelenik a WRC 9

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 20.
  • Bejelentés
Folytatódik a WRC hivatalos játéksorozata, a következő epizód ráadásul már az új generációs konzolokon is tiszteletét teszi majd. A fejlesztők új pályákat, további klasszikus autókat és finomhangolt játékmenetet ígérnek.

A Nacon (leánykori nevén Bigben Group) és a Kylotonn csapata bejelentette az új WRC-játékot, amely PC-re (Epic Games Store), PS4-re és Xbox One-ra szeptember 3-án jelenik meg, később pedig PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Nintendo Switchen is tiszteletét teszi majd. Egyelőre csak egy rövid beharangozó trailert kaptunk a játékhoz, de ez sem mutat semmi érdemlegeset belőle:

A sajtóközlemény már valamivel beszédesebb. A fejlesztők tovább fejlesztik a karriermódot, új mechanikákat és fejlesztési lehetőségeket kapunk, illetve a játék szorosabban kötődik majd mindahhoz az ígéretek szerint, amit a WRC-csapatok a valódi életben művelnek a szezon során. Ezenkívül új versenyeknek is örülhetünk, ellátogathatunk majd Kenyába, Japánba és Új-Zélandra is, akár úgy is, hogy az újonnan érkező klasszikus autók volánja mögé pattanunk.

Ha már autók: finomhangolják a verdák viselkedését is, a fejlesztők az ígéretek szerint különösen nagy figyelmet fordítanak a fizikára, valamint a hangok is hangsúlyos szerepet kapnak a munkálatok során. A next-gen epizódok funkcióiról, valamint megjelenési időpontjáról később osztanak meg részleteket a srácok.

További érdekesség, hogy a Nacon 2022-ig meghosszabbította a megállapodását a WRC Promoterrel, így a WRC 10 és a WRC 11 is tőlük érkezik majd.

3.
Ultimate
Minek? Így is generációs lemaradása van....
2.
semike
Eddig se nagyon javítgatták.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...