WRC 9: World Rally Championship PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Már next-gen konzolokra is megjelenik a WRC 9.
Típus:

WRC 9: World Rally Championship teszt

A WRC-sorozat egyike azon szériáknak, amelyek kezdetben a tisztes középszerben dagonyáztak, de ahogy jelentek meg az újabb epizódok, a minőség is egyre inkább javult. A WRC 9 már maga a nagybetűs raliélmény.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem mondanám, hogy klasszikus uborkaszezonos nyár van a hátunk mögött egy The Last of Us: Part II-val és egy Ghost of Tsushimával: ehhez méltóan a szeptember első hete sem lassít le, ami a játékmegjelenéseket illeti.

WRC 9 - irány Japán!

Ropogósan friss gameplay-előzetessel jelentkezett a WRC 9. A ralijáték idén ősszel, kilenc év után először elhozza majd a japán bajnokság helyszíneit is, így a szigetország lankái között is szórhatjuk majd a sódert.

A Codemasters gyártja az új WRC-játékokat

A Codies csapata öt évre szóló szerződést írt alá a rali-világbajnokság szervezőivel, így 2023-től ők gyárthatják a FIA World Rally Championship hivatalos játékait. Ennek ellenére nem szenved majd kárt a DiRT-széria sem.

WRC 9 - sárdagasztás Új-Zélandon

Szeptemberben újabb epizóddal bővül a rali-világbajnokság hivatalos játéksorozata, ma pedig először végre mozgás közben is láthatjuk a WRC 9-et. Készüljetek egy kis sárdagasztásra a naplementében!

Next-gen konzolokra is megjelenik a WRC 9

Folytatódik a WRC hivatalos játéksorozata, a következő epizód ráadásul már az új generációs konzolokon is tiszteletét teszi majd. A fejlesztők új pályákat, további klasszikus autókat és finomhangolt játékmenetet ígérnek.