Frissítve: Íme, a PlayStation Plus áprilisi kínálata

  • Írta: szlav
  • 2020. április 1.
  • Akció
Valaki idő előtt könyökölt rá a publikálásgombra a PlayStation Access csapatánál, így a vártnál korábban szivárogtak ki az áprilisi PS Plus-ajándékok. Az Uncharted 4 és a DiRT Rally 2.0 párosánál nem is várhatnánk ütősebbet!

Váratlan videó került fel egy röpke ideig a PlayStation Access YouTube-csatornájára. A hivatalos, Sony által futtatott profilon idő előtt látható vált klip ráadásul igen jó hírekkel szolgál: hamarosan két fantasztikus játékot vághatnak zsebre a PlayStation Plus előfizetői.

A párost az Uncharted 4: A Thief's End vezeti - valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk a Naughty Dog alkotását, hiszen az a generáció egyik legkiválóbb PlayStation-exkluzívja. Az időzítés egyébként azért is kiváló, mert januárban az Uncharted: The Nathan Drake Collection járt az előfizetés mellé, így mára kényelmes tempóban felzárkózhattunk a nagy fináléra, ha az eddig kimaradt volna.

Drake kalandja mellé jár egy kis autókázás is - de még miféle! Ha a szivárgás igaz (márpedig nagyon annak tűnik), akkor a DiRT Rally 2.0-ban ülhetünk volán mögé. A Codemasters fejlesztése az utóbbi évek egyik legjobb versenyjátéka lett, és simán a generáció legjobbja a raliszimulátorok közt, így érdemes lesz ezt is hozzácsapni a könyvtárunkhoz.

Update! Nem ért minket meglepetés, a szivárgás pontos volt, így április 7-én már szedhetjük is a két remekművet. Kedvcsinálóként mellékeljük a hivatalos beharangozó videót:

17.
Yanez
#13: Nahát, számomra is az a játék volt a legjobb ralis cucc! :)
16.
frankdelgado
#1: Jelen, de mentségemre legyen mondva, későn kezdő vagyok és van mit behoznom........ Amúgy az előzők közül csak a vitás változatot a golden abyss-t játszottam, de a többit kihagyom. Majd elolvasom a sztorit gyorsan.
13.
Neotechtr
Különben, ha már jó kis élvezetes Arcade rally játékoknál járunk, akkor nekem az utolsó hatalmas dobás a Colin McRae Rally 2.0 volt. Azzal először PS1-en játszottam beláthatatlanul sok órát, utána meg PC-n még többet. Nem azt mondom, hogy az óta sem volt egyetlen jó játék sem a kategóriában, de az én ízlésemnek az volt az ultimate minden idők legjobbja. A grafikája mai szemmel nézve elég "telefonos", de ha leülök az elé a játék elé, nekem azonnal átvált az agyam, mert annak idején annál szebb autós játék szinte nem is volt.

Az a játék a totál kezdő nehézségi szinttől, a full profi nehézig mindent kínál. Munkatársakkal egyszer eljött a pillanat, hogy a játékról dumálva kiderült, hogy mind a hárman nagymenőnek érezzük magunkat a játékban úgyhogy le is beszéltünk egy bajnokságot. Egymás után kell menni a pályákon, országonként 9-10 szakasz, 8 ország, találd ki mennyi időt vett ez igénybe. Egész nap ment a vérre menő küzdelem, már a versenyek alatti egy órás szervizparkoknál is ment a váltóáttétel állítás, ha kanyargósabb szakasz jött utána. Nem csak szereni kellett, de azt is néztük, hogy az amúgy random időjárás hogyan alakul a következő két szakaszon és ha esett, akkor ilyenkor ment fel az esőgumi. Hatalmas harc volt és nem lett vége az nap. Ment a PS a játékkal, egész héten nem lett kikapcsolva. Aztán következő szombaton eljutottunk a végére.
11.
DarkLord
Mondtam én is, hogy nagy címekre várhatnuk most a helyzet miatt. A dirt 2 is nagyszerű, de az UC4 az meg olyan lett nálam, hogy félévente tuti kijátszom megjelenés óta. Nincs egy unalmas pillanata a nagy betűs játék minden szinten. Megunhatatlan, pedig a 2. részt tartottam a legjobbank, de többszöri végigjátszás után simán a 4. a legjobb a szériában.
6.
Yanez
#2: Akkor majd egy óra múlva törlöm. :D
4.
Ooorky
#2: Cserébe Season Pass-ok nélkül 6 országot és kb. egy tucat autót tartalmaz.
3.
csongor1996
#1: Én játszottam vele, viszont túladtam rajta. Szóval örülök ha így ki tudom pörgetni megint :D
2.
Neotechtr
#1: A DIRT Rally elég nehéz autós játék, szóval ne ilyen Colin McRae, vagy NFS szintű cuccra készülj.
1.
Yanez
Ha ez igaz, akkor annak nagyon fogok örülni, mert régen nagyon szerettem a rali játékokat, de már vagy 15 éve nem játszottam eggyel sem. Itt az idő! :) Ez egy vérbeli epidémikus "ajándék" csomag! UC4 viszont már a macskámnak is megvan, pedig nincs is macskám. Van itt olyan PS4 tulaj, aki még nem játszott vele?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...