Death Stranding-utalás a legújabb Half-Life-ban

  • Írta: nodae
  • 2020. március 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Még csak két napja, hogy a Half-Life: Alyx elstartolt, egy játékosnak máris sikerült egy másik címre utaló objektumra bukkannia. Vajon mi a kapocs a két univerzum között?

Amikor közzétették a Death Stranding steames megjelenésének dátumát, a trailerben több Half-Life univerzumra utaló elem is látható volt, úgy mint a Gravity Gloves és a Headcrab. Ezek a tárgyak bónuszt adó extraként kerülnek a PC-verzióba, a pontos funkciójukról azonban még nem tettek közzé információt. Hideo Kojima, a Death Stranding megalkotója Twitterén is kiemelte, valamint képekkel illusztrálta a trailerben látható Half-Life-cuccokat. Egy csodálatos barátság kezdete lehet e tisztelgés a Steam mögött álló Valve felé, akiknek a Half-Life megszületését is köszönhetjük.

Az amerikaiak nem is voltak restek viszonozni a kedves gesztust. Tegnap este egy Reddit-felhasználó screenshotjából megtudhatta a világ: az Alyxban is felfedezhetőek a Death Stranding nyomai egy cargo doboz és egy pár csizma képében. A dobozon a BRIDGES logó valamint a jellegzetes sárga ragasztószalag látható, mellettük pedig az ismerős sárga talpú lábbeli hever. Az új Half-Life nyolcadik fejezetében bármelyik szemfüles játékos rájuk bukkanhat, így a találatot már többen is megerősítették.

2.
2.
godach
Nekem kicsit emiatt unszimpatikus Kojima.
Én nagyon szeretem a kapcsokat, crossovereket és szoktam mosolyogni, ha feltűnik 1-1 karakter vagy utalás egy játékban másikból, de ez a fickó nekem olyan, mintha csak a figyelmet keresné.
Szóval, nem tudom érthető e de nekem itt semmi tisztelgés vagy akármi nem jön át, csupán mintha bújna a fickó oda, ahol egy kis figyelmet tud "lopni"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...