Torchlight III - beköszön a mesterlövész

  • Írta: szlav
  • 2020. március 26.
  • Videó
Link másolása
Miután végre egyenes vágányra került az eredetileg Torchlight Frontiers néven készült Torchlight III, a Perfect World nekiállt az előzetesek gyártásának is. Ma a játék első kasztját, a Sharpshootert láthatjuk akció közben.

A Perfect World és az Echtra Games eredetileg egy nyílt világú, free-to-play címnek szánta a Torchlight Frontiers nevezetű projektjét, de sokak megkönnyebbülésére végül ejtették ezt a projektet, így idén már Torchlight III néven folytatódik a fejlesztés, a mikrotranzakciók helyett pedig hagyományos, prémium üzleti modellre számíthatunk.

A Diablo-szerű aRPG alfatesztje egyébként jelenleg is zajlik, de nem kell bennfentesnek lennünk ahhoz, hogy belenézhessünk a játékmenetbe. A széria hivatalos YouTube-csatornáján feltűnt egy rövidke előzetes, feltehetően a kasztbemutatók első epizódja, így már most megismerkedhetünk az egyik kalandorral, a Sharpshooterrel. Nem túl meglepő módon a hölgyemény a távolsági fegyvereket, vagyis a puskákat és íjakat részesíti előnyben, de a pácban segítségül hívhatja természet ősi szellemeinek egyikét is.

A Torchlight III várhatóan idén nyáron jelenik meg PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...