Ingyenes a World War Z az Epic Store-on

  • Írta: szlav
  • 2020. március 26.
  • Akció
Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai, de a Figment és a Tormentor X Punisher mellé érkezett egy nem várt nagyágyú is. Egy hétig ingyenesen letölthetjük, majd örökké megtarthatjuk a World War Z-t.

A menetrendnek megfelelően befutottak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai, de úgy tűnik, hogy Tim Sweeney bandája kissé szűkösnek érezte a Figment és a Tormentor X Punisher párosát. A két indie játékot az ígéreteknek megfelelően továbbra is zsebre vághatjuk, de betehetjük a kosárba a World War Z-t is - egy forintot sem kell fizetnünk érte, ráadásul pár kattintás után örökre megtarthatjuk azt.

Az időzítés egyébként nagyszerű, hiszen a World War Z éppen most kapta meg a PC és Xbox One közti crossplay-támogatást. A konzolos kollégáknak ugyan fizetniük kell a játékért, de a hónap végéig 75 százalékos leárazással csaphatnak le rá a Deals with Gold akcióján belül.

Ami pedig a jövő heti Epic-ajándékokat illeti, legközelebb a Gone Home és a Hob lehet a miénk. Az előbbi méltán viseli minden idők egyik legjobb sétaszimulátorának címét, az utóbbi pedig egy nagyszerű akció-kalandjáték egyenesen a Torchlight alkotóitól.

6.
Clayman
Azért azt nem mondom, hogy válóok, de nálam jelenleg a többi platform mögött kullog, és amíg azon még rengeteg kijátszatlan játékom van, addig nem érzem a késztetést hogy az Epicet indítsam el. Kicsit azért állok értetlenül az Epic ezirányú döntése előtt, mert elvileg a Steam konkurenciájának szánták, de a kliensük elképesztően el van maradva tőle. (pedig a Steamet se mondanám, hogy olyan baromira fejlesztenék a kliensüket.) Nyilván nem ez a prio, de azért alapvető funkciókat átvehettek volna. (több játék egyidejű vásárlása?) Én szurkolok az Epicnek is, mert egy konkurencia mindig (majdnem mindig) segít a fejlődésben.
5.
Ganzer
#4: Ezzel én is így vagyok, nem tudnak érdekelni az achievementek, ellenben a barátnőm imádja őket gyűjtögetni. Kinek mi.
4.
Kawada
#3: Ezért mondtam, hogy számomra. :) Egyszerűen csak kipattant belőlem, természetesen megértem valahol, ha valakinek ez fontos, csak nekem nagyon furcsa,hogy ez "válóok". :) Egyedüli statisztika amit szeretek személy szerint látni, az az, hogy hány órám van vele és esetleg olyasmi, hogy hány százaléknál járok. Ezeket is inkább hivatkozásként, amikor esetleg valahol valakivel szóba kerül, legyen egy mérce, hogy ki hol és hogy áll nagyjából. Ezen kívül legyen cloud saving és én jól vagyok. :)
3.
Clayman
#2: És ha nagyon ízlik az a kaja és szeretnék belőle még enni? Nekem nagyon ki tudja tolni a játékidőt egy-egy achievement lista. Pl. (utolsó megvett játék esetében)megvettem a Little Big workshopot. Kb 15 óra alatt kipörgettem a játékot, nagyon tetszett csak elfogyott benne a teendő. Még 10 órát jelentett, hogy elkezdtem az achievementekre rámenni. Azt lefosom ki dícsér meg érte :)
2.
Kawada
#1: Ez számomra olyan, mintha egy finom kaja elfogyaztása önmagában nem lenne értéknek könyvelve anélkül, hogy anyuci minden falatnál meg ne dícsérne és meg ne lenne számolva, hogy hány falatból és kanállal volt elfogyasztva. :)
1.
Clayman
Bőszen gyűjtögetem a játékokat az epicen, de akkor leszek hajlandó bármit is játszani epicen, ha ezt a klienst helyrevágják mert ebben a formájában egy rakat szar. Egy nyomorult achievement rendszert, vagy kis statisztikák a játékból vagy valami?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...