Új RPG-n dolgozik a TES IV: Oblivion designere

  • Írta: Daks
  • 2007. február 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Ken Rolston, veterán játéktervező a Rise of Nations-t is jegyző Big Huge Games-hez igazolt át múlt héten, hogy közösen egy vadi új, igazi blockbuster RPG-t alkossanak.
Ken Rolston, veterán játéktervező a Rise of Nations-t is jegyző Big Huge Games-hez igazolt át múlt héten, hogy közösen egy vadi új, igazi blockbuster RPG-t alkossanak.


Rolston immáron 25 éve van a szakmában, neki köszönhető többet közt a SeaDogs, a Pirates of the Caribbean, a The Elder Scrolls III: Morrowind és a The Elder Scrolls IV: Oblivion is. A kitűnő portfólióval rendelkező designer megnyugtatott minden TES rajongót, hogy a Big Huge zsíros ajánlata nélkül is elhagyta volna a Bethesda-t, ugyanis már jó ideje tervezgette, hogy nyugdíjba megy. Most még visszatért, hogy utoljára megmutassa, milyennek is kéne kinéznie egy valamire való RPG-nek, de a projekt végeztével már tényleg csak a bingóra és a kertészkedésre fog koncentrálni. Mindent bele, dear old friend!
5.
5.
Utys
Hogy tudott Morrowindből Obliviont csinálni? Mindenki hibázik itt-ott. Mindegy. Annyi biztos, hogy nem rózsás hír ez a TES5-re nézve. De bízzunk benne, hogy jóirányba viszik a játékot.

/worship God of Good TES Game
4.
4.
fojesz
Azért ezzel a képpel elég morbidnak hatott a félreírás. :D:D
3.
3.
nimat16
jó csávó!az obli a kedvencem,nemrossz annak a designja csak van benne néhány kevésbé jó döntés.kiváncsi vok mit hoz össze az RPG-k terén még újoncnak számító Big Huge gamessel.
2.
2.
Constantin00
Hmmm... szóval az Oblivion designere? Az Oblivion a kedvenc játékom, és nekem ami leginkább szúrja a szememet az a design-ja. A kivitelezés első osztályú, csak rosszat viteleztek ki. :(

u.i.: Kritikusaimnak: Kérem a hóhérbárdot e-mailen elküldeni, majd lefejezem magam...
1.
1.
Daks
dear akart lenni, bocsika :$ :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...