Rise of Nations: Rise of Legends

A Big Huge Games legjobb stratégiiai játékának, személyes kedvencemnek és örök mindenki favoritjának, aRise of Nations-nek a második része! Whooo faja! : -)
Típus: Stratégia

Érkezik a Rise of Nations: Extended Edition

A Microsoft Studios megszerezte a Rise of Nations-frencsájz jogait, és nem is hagyja parlagon. Júniusban jelenik meg a játék bővített kiadása, amely továbbfejlesztett grafikával várja a rajongókat.

Eladó a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios

A THQ korábbi bejelentéséhez tartva magát megkezdte kiadásai lefaragását és a tervezett leépítést: a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios még megmenekülhet.

Új RPG-n dolgozik a TES IV: Oblivion designere

Ken Rolston, veterán játéktervező a Rise of Nations-t is jegyző Big Huge Games-hez igazolt át múlt héten, hogy közösen egy vadi új, igazi blockbuster RPG-t alkossanak.

Rise of Nations patch és bajnokság!

A Big Huge Game elkészítette a Rise of Nations: Rise of Legends ragtapaszát, ami 2.0-ra növeli a játékunk verzióját. A patch a játékban autómatikusan elérhetővé válik.

A 20 legjobban kelendő játék listája

Megérkezett a nemzetközi piacon a jelenlegi 20 legjobban kelendő játék listája. Nem nagy meglepetésre vezet a WoW és az öt Sims 2 verzió is mind jelen van.

Június húsz legjobb PC-s játéka - US Top20

Megérkezett azon lista, mely prezentálja felétek, hogy júniusban melyik húsz játék volt a legkelendőbb amerikai barátaink körében. Élen a World of Warcraft...

Rise of Nations: Rise of Legends

A mostani vizsgaidőszakomnak hála, lassan kezdek kiesni a ritmusból, már azon is gondolkoznom kell, hogy mit is akarok ide írni. Ennek betudható a játék szerteágazósága, így megpróbálok az aranyközépúton maradni, meghagyni a felfedezés örömét, de közben tájékoztatni is a kedves nagyérdeműt.

Májusi legjobbjai: konzol- és PC-toplisták

Egyenesen Amerikából szállíthatjuk Nektek a múlt hónap ottani legjobb játékainak listáját: mind konzolos, mind pediglen PC-s címekből 20-20 darab szerepel itt!

Verhetetlen az Oblivion - USA Top10

Május 27-ével egy újabb hét ért véget. Természetesen annak rendje és módja szerint az NPD Group jóvoltából megérkezett a legfrissebb amerikai toplista...

Zsenialitás a Blizzard részéről - USA Top10

Az NPD Group jóvoltából ismét beszámolhatunk Nektek az Amerikában tíz legnépszerűbb játékról: ezúttal a World of Warcraft felküzdötte magát az első helyre.