Most a Dragon's Lairt szemelte ki a Netflix

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Élőszereplős filmet készít a kultklasszikussá vált Dragon's Lair alapján a Netflix, amelyben Ryan Reynolds alakíthatja majd a főszereplőt. Ha minden jól megy, a színész producerként is részt vesz a munkálatokban.

Újabb videojátékot dolgozna fel a Netflix, először a The Hollywood Reporter számolt be róla, majd a szolgáltató is megerősítette, hogy élőszereplős filmet készít a Dragon's Lair alapján. A főhős, Dirk the Daring szerepére Ryan Reynolds jelentkezett be, aki producerként is részt venne a munkálatokban - vele jelenleg is tárgyal a szolgáltató.

A Dragon's Lair Don Bluth és Rick Dyer munkája, és eredetileg 1983-ban jelent meg a játéktermekben. A LaserDisc-alapú technológiának hála jóval részletesebb látványt tudott felmutatni a kor videojátékainál, lényegében egy interaktív rajzfilmmel volt dolgunk, amit később számos másik platformra, például PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre is portoltak.

A Dragon's Lairt nem először próbálják adaptálni: 1984-ben az ABC készített egy rövid életű rajzfilm-sorozatot belőle, 2003-ban pedig képregény is érkezett hozzá. A készítők 2015-ben crowdfunding kampány(oka)t indítottak annak érdekében, hogy egész estés rajzfilmet készíthessenek a Dragon's Lair alapján, és bár másodjára sikerült is a gyűjtés, erről a projektről nemigen hallottunk azóta.

2.
2.
Sir Galád
El tudom képzelni, hogy Ryan Reynolds-zal jól jönnek ki belőle.
1.
1.
Heldengeist
Na ez pontosan az az alapanyag, amit kizárólag rajzfilmként tudok elképzelni és azt is csak klasszikus 2D stílusban, mint az első 2 játéknál. Néha azért elereszthetnének a stúdiók egy-egy ilyen fajta animációs filmet is. Oké, hogy a CGI olcsóbb, de szerintem nem passzol mindenhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...