Újabb PS3 exkluzív címet vesztett a Sony

  • Írta: Daks
  • 2007. február 22.
  • Hír
Link másolása
Újabb kizárólagos címtől esett el a Sony, miután az EA ma bejelentette, hogy PC-re, PS2-re és X360-ra is készítenek egy-egy átíratot a PS3-as Mercenaries 2-ből.
Újabb kizárólagos címtől esett el a Sony, miután az EA ma bejelentette, hogy PC-re, PS2-re és X360-ra is készítenek egy-egy átíratot a PS3-as Mercenaries 2-ből.

A Grand Theft Auto IV, az Assassins Creed, a Fatal Inertia, a Virtua Fighter 5 és a Bladestorm: Hundred Years War után egy újabb kasszasikernek igérkező játék, a Mercenaries 2: World in Flames is kicsúszott a Sony kezéből. A korábban PS3 exkluzív címként bejelentett játék ráadásul egyszerre fog debütálni az összes platformon; a szorult helyzetre pedig még rátesznek egy lapáttal a Tekken 6 és a Metal Gear Solid 4 körüli multiplatform pletykák is. Természetesen azért nem kell megijedni, a Sony-nak így is marad elég exkluzív anyaga! :)
7.
7.
devidbecsi
Visszatérve a cikkhez, szerintem a Sony tudja mit csinál, nem kéne leszólni a Ps3-mat. Most lehet hogy egy kicsit eltolták, de összeszedik magukat. Az Xbox-nak jelenje, a Ps3-nak jövője van.
6.
6.
Carbon
ez az xbox 360 nagyon loooool

jot szakadtam igy estere:DD ennyire felreerteni egy mondatot...ezt mar tanitani kene...aszittem lehalok
5.
5.
fojesz
Xbox 360: sürgősen vegyél vissza, mert te jársz rosszabbul, nekem elhiheted. ;)
4.
4.
Daks
szerintem ha PS3-ra kezdik el fejleszteni és utána ugy döntenek, hogy lesz másra is, akkor az "átírat" lesz, mert az eddigi kész munkát kell **átírni** a többi platformra. tán helytelen az ervelesem? :)
3.
3.
Daks
a 2 nem zarja ki egymast.
2.
2.
Constantin00
Mint PC párti én ennek a hírnek csak örülni tudok :D
1.
1.
FNorberto
Király!Erre vártam!A PC-sek most örülnek gondolom nagyon,az elsőböl kimaradtak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...