Utolsó frissítését kapja a Dead or Alive 6

  • Írta: gorien
  • 2020. március 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Team Ninja és a Koei Tecmo lemond a Dead or Alive 6-ról – nehéz másként értelmezni azt, hogy a gyenge start után egy évvel már véget is vetnek a játékba szánt frissítéseknek. Áprilisban jön még egy, de utána új tartalmakat már ne várjunk.

A Dead or Alive 6 egy évvel ezelőtt jelent meg, és a startja nem volt felhőtlen. Sem a kritikusok, sem a játékosok nem voltak teljesen odáig érte, amit a Team Ninja folyamatos frissítésekkel próbált orvosolni – például megjelent egy ingyenesen játszható, Core Fightersre keresztelt változat belőle. A frissítéseknek azonban hamarosan vége szakad: a minap megjelent 1.21a patch után már csak egy lesz, valamikor áprilisban, többet utána nem fog kapni a játék.

A Dead or Alive 6 hivatalos Twitter-fiókján bukkant fel az üzenet, hogy az 1.22-es frissítés lesz az utolsó, amit a verekedős játék kap. Ez a patch két kosztümpakkot tartalmaz majd, valamint kisebb javításokat. Ez persze a játék korábbi funkcióit nem fogja érinteni, az online meccsek, a rangsorolt játék és a játékbéli bolt továbbra is elérhetőek lesznek.

8.
8.
delphijos
#4: “Folyik belőle a csöcs”

Made my day :D
7.
7.
Caleon
Messze az egyik legjobb verekedős játék. Kár, hogy nincs benne több egyjátékos tartalom.
5.
5.
Őrnagy
4.
4.
biohazard rex
#2: Folyik belőle a csöcs igénytelenül még mindig. Az csak a rajtkori marketing volt hogy behúzzák azokat az embereket akik amiatt kerülték.

Egyébként csak fél igazságot mondanak szerintem, kijönnek az új konzolok oszt jön a Dead Or Alive 6: Ultimate is. Ez twitter post csak arra volt jó hogy figyeljenek 2 percig az emberek a játékra.
3.
3.
Őrnagy
#2: Van benne valami. Így, hogy sem cicik, sem brutalitás, sem érdekes sztori nincs benne, nem érdekel senkit. Pedig amúgy fasza game. Csak valami hiányzik belőle.
2.
2.
delphijos
Élek a gyanúperrel hogy a játék “közönsége” nem értékelte az “aniszexista” hozzáállást. Nem mondom hogy egy verekedős játékba ez kell, de szerintem ennek a játéknak sok rajongója ezt IS szerette.
1.
1.
Anti4730
Pedig szerintem a mortal mellett meg mindig ez a legminosegibb verekedos cim ebben a generacioban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...