Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

  • Írta: szlav
  • 2020. március 31.
  • Akció
Az Xbox Live Gold előfizetőinek sem lesz okuk panaszra áprilisban, ugyanis egy kiváló versenyjátékot, egy legendás szerepjátékot és néhány indie-gyöngyszemet vághatnak zsebre az előfizetésükkel.

Holnap beköszönt az április, ezzel együtt pedig felsorakoznak a Games with Gold ajándékai is. Az élbolyt az utóbbi évek egyik legjobb versenyjátéka, a Project CARS 2 nyitja, mellette pedig kipróbálhatjuk Peter Molyneux mesterművét is, ráadásul felújított változatban, hála a Fable Anniversarynek. Az előbbi játékot egész hónapban letölthetjük, utóbbival azonban sietnünk kell, ugyanis csak április 15-ig adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz. Érdemes megemlíteni, hogy a Fable Anniversaryt az Xbox 360-as játékosok is bezsebelhetik.

Április 16-án két újabb csomag érkezik. A Knights of Pen and Paper Bundle két hihetetlenül jópofa, pixelgrafikás szerepjátékot tartalmaz. Végül a Toybox Turbos zárja a sort: ebben a furcsa, izometrikus nézetű versenyjátékban aprócska játékautókkal versenyezhetünk a ház körül Xbox One-on és 360-on egyaránt.

64.
Őrnagy
#63: Malacok, románok, ketchup. .. szokásos.
Azt hitted, játékokról lesz szó, mi?
:)
63.
Neotechtr
#55: Most benéztem ide, hogy mi a téma és ez volt az első komment, amit elolvastam. XD
62.
Guba32
#61: Te biztos vagy benne,hogy a ketchup paradicsomból van?:)
61.
frankdelgado
#60: Ja arc van, csak ha a paraszt nem termeli meg a paradicsomot, a panelpatkánynak nem lesz kecsap a pizzára.
60.
godach
#54: Ahogy mondtam, a két véglet.
Én faluról járok, a munkatársaim városi menő gyerekek.
Szerintük én falusi paraszt vagyok (bár velük néha tényleg).
Bár nem vagyok nagy jószágtenyésztő, azért amit megeszünk az van itthon. Tojást sem kell vennem. Zöldséget és savanyúság se nagyon, bár a savanyított káposztát ki kellene próbálni.
Mégis én járok nekik wint rakni vagy konzolt beüzemelni, küszködnek a 30 megás nettel, míg nekem a falusi hülyegyereknek 2gb van.
Innen is látszik, hogy nagyon nem lehet lakóhely után ítélkezni.
59.
godach
#58: Nagyon ritka eset az, amikor valaki annyira felhúz, hogy ne tudnék a következő vitánál továbblépni.
Igazából nem emlékszem az esetre de gondolom azért mert az évek alatt megkaptam már párszor, hogy nincs életem a sok játék miatt vagy épp az asszony nem kapja meg tőlem azt, amit egy férfinak adnia kell.
Én tudom amit tudok, akár két pálya között rántást is csinálok de bizonygatni senkinek sem fogom. Arra ott a családom :)
58.
frankdelgado
#53: Ugyan belédkötöttem a multkr a blogodban -amiért megkövetlek - de a valóság az, h inkább jár tisztelet azért ahogy ezt a család-élet-gémerkedés dolgot egy nagy buliként kezeled. A sorkatonaságról meg annyit, hogy az arcoskodás, meg a kritika között van valahol az igazság, majd ha lesz megint ilyen temájú blogod, szívesen értekezek bárkivel, ezt most nem offolnám tovább. :)
57.
Nyarlako
#56: Azzal letudtam hogy baszni a kutya is tud.
56.
frankdelgado
#40: Nem tudom, miért engem teszel célponntá atért, mert magtalan vagy. Sajnálom, de tényleg, de hát akár te döntesz így, akár a természet, nem kell mindenkinek szaporodni. Amúgy meg ha lettél volna katona, lenne tököd, hogy visszacinkeld a kollégáidat, pl. azzal, hogy ők meg nem értenek a mangapornóhoz.
55.
Ooorky
#54: De ha lesz egy háború akkor a románok úgyis lelövik a disznót, a malacot meg ellopják.
54.
Nyarlako
#53: Kollegám viszont egy sötét paraszt akinek nincs hobbija a pálinkán meg a konteókon kívül.
És szerintem valójában irigy mindenkire aki élvezi az életet.
Idézem ha nincs gyereked minek élsz, ki viszi tovább a nevedet?
Na meg a nektek kert meg disznó sincs (minden más munkatársnak) lesz egy háború éhen fogtok halni!
53.
godach
#52: Természetesen nem erre gondoltam, bár való igaz hogy amit hallottam a katonaságról, belém is neveltek volna egy kicsivel többet, vagy felkötöm magam a fene se tudja.
Én am imádok a család hőse lenni :D
Amikor a nejemnek nincs kedve és én főzök meg vagy a fiamnak készítettem nemrég íjat és nyilakat, de van hogy én fésülöm a csajokat akkor így érzem magam: https://pbs.twimg.com/media/DuX2Q9PWkAAekJ_.jpg
52.
Nyarlako
#50: Ez az idétlen mikor rájön viszont folyton ezt hangoztatja és elvárja hogy valami tragikus, önfeláldozó hősként tekintsenek rá.
És akinek nincs, meg még katona sem volt az nem tudja mi a nagybetűs élet.
51.
Ultimate
#33: Hűha. Van mire büszkének lenni azzal a helyesírással és tudatlansággal amit tolsz...A szimulátoros cuccaid whoaaaaaaooooo! Attól hogy van pénzed valamire még nem jelenti azt hogy nem vagy hozzá totál sötét. Na erre te vagy a tipikus iskolapélda. :D
50.
godach
#47: Egyik véglet meg másik véglet.
Ha családod van, közel sem kötelező lehitelezni magad.
Nem kötelező csak a családra fordítani minden szabadidőd.
Iszonyat idegesít, mikor valaki azt mondja hogy a család miatt nincs ideje. Fordítva is, amikor valaki azt hiszi azért van mert nincs családja....
49.
Nyarlako
#48: Ismerek embereket akik ezt teljesen komolyan gondolják ezért nem csodálkoznék.
48.
Kawada
#47: Mintha nem tudnád, hogy egy rohadt olcsó bait volt az egész... Rá is cuppantál rendesen. :)
47.
Nyarlako
#42: Egyik munkatársam veri magát mindig arra hogy én nem tudom mi az élet mert nekem nincsen asszony meg gyerek és egy rakás hitel amit fizetni kell és nincs ideje semmire, de jó is az.
Mintha kötelezö lenne ezeket bevállalni aztán meg szóljon arról az életed és ez még valami morális meg emberi felsöbbrendüséget is ad.
46.
Őrnagy
#44: Nem láttad a Nincs kettő négy nélkül című műalkotást?
Mindenkinek van hasonmása.
45.
Őrnagy
Kissé mintha elkalandoztatok volna, srácok. De nem gond, nem azért mondom :)
44.
crytek
#42: Nocsak sose hittem volna él egy ember ami valamiben hasonlít rám...
43.
Obi Wan Kenobi
#42: https://me.me/i/you-guessed-it-i-still-hate-children-10-frank-underwood-10150056b67d4a1c9472d44c095c4426

:D
42.
kryszisz
#41: Pedig teljesen igaza van. Mióta alapfeltétele a felnőttkornak a gyerek? Én 28 vagyok, de őszintén soha nem is akarok gyereket. Egyrészt mert idegesítenek, másrészt a diszfunkcionális (és csonka) famíliám miatt soha nem is alakult ki bennem a család iránti vágy, mivel nem éltem át, hogy milyen is az, ha normális. Nabumm, akkor most kókadt faszú vagyok én is? (Spoiler: nem)
41.
Ooorky
#40: Sikerült megragadnod a gyereknevelés lényegét :D
40.
Nyarlako
#35: De nagy dolog hogy szaporodtál, aki meg nem az kókadt faszú. Hogy oda ne szarjak te chad alfahím.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...