Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

  • Írta: szlav
  • 2020. március 31.
  • Akció
Link másolása
Az Xbox Live Gold előfizetőinek sem lesz okuk panaszra áprilisban, ugyanis egy kiváló versenyjátékot, egy legendás szerepjátékot és néhány indie-gyöngyszemet vághatnak zsebre az előfizetésükkel.

Holnap beköszönt az április, ezzel együtt pedig felsorakoznak a Games with Gold ajándékai is. Az élbolyt az utóbbi évek egyik legjobb versenyjátéka, a Project CARS 2 nyitja, mellette pedig kipróbálhatjuk Peter Molyneux mesterművét is, ráadásul felújított változatban, hála a Fable Anniversarynek. Az előbbi játékot egész hónapban letölthetjük, utóbbival azonban sietnünk kell, ugyanis csak április 15-ig adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz. Érdemes megemlíteni, hogy a Fable Anniversaryt az Xbox 360-as játékosok is bezsebelhetik.

Április 16-án két újabb csomag érkezik. A Knights of Pen and Paper Bundle két hihetetlenül jópofa, pixelgrafikás szerepjátékot tartalmaz. Végül a Toybox Turbos zárja a sort: ebben a furcsa, izometrikus nézetű versenyjátékban aprócska játékautókkal versenyezhetünk a ház körül Xbox One-on és 360-on egyaránt.

64.
64.
Őrnagy
#63: Malacok, románok, ketchup. .. szokásos.
Azt hitted, játékokról lesz szó, mi?
:)
63.
63.
#55: Most benéztem ide, hogy mi a téma és ez volt az első komment, amit elolvastam. XD
62.
62.
Guba32
#61: Te biztos vagy benne,hogy a ketchup paradicsomból van?:)
61.
61.
frankdelgado
#60: Ja arc van, csak ha a paraszt nem termeli meg a paradicsomot, a panelpatkánynak nem lesz kecsap a pizzára.
59.
59.
godach
#58: Nagyon ritka eset az, amikor valaki annyira felhúz, hogy ne tudnék a következő vitánál továbblépni.
Igazából nem emlékszem az esetre de gondolom azért mert az évek alatt megkaptam már párszor, hogy nincs életem a sok játék miatt vagy épp az asszony nem kapja meg tőlem azt, amit egy férfinak adnia kell.
Én tudom amit tudok, akár két pálya között rántást is csinálok de bizonygatni senkinek sem fogom. Arra ott a családom :)
58.
58.
frankdelgado
#53: Ugyan belédkötöttem a multkr a blogodban -amiért megkövetlek - de a valóság az, h inkább jár tisztelet azért ahogy ezt a család-élet-gémerkedés dolgot egy nagy buliként kezeled. A sorkatonaságról meg annyit, hogy az arcoskodás, meg a kritika között van valahol az igazság, majd ha lesz megint ilyen temájú blogod, szívesen értekezek bárkivel, ezt most nem offolnám tovább. :)
46.
46.
Őrnagy
#44: Nem láttad a Nincs kettő négy nélkül című műalkotást?
Mindenkinek van hasonmása.
45.
45.
Őrnagy
Kissé mintha elkalandoztatok volna, srácok. De nem gond, nem azért mondom :)
44.
44.
crytek
#42: Nocsak sose hittem volna él egy ember ami valamiben hasonlít rám...
43.
43.
Obi Wan Kenobi
#42: https://me.me/i/you-guessed-it-i-still-hate-children-10-frank-underwood-10150056b67d4a1c9472d44c095c4426

:D
42.
42.
kryszisz
#41: Pedig teljesen igaza van. Mióta alapfeltétele a felnőttkornak a gyerek? Én 28 vagyok, de őszintén soha nem is akarok gyereket. Egyrészt mert idegesítenek, másrészt a diszfunkcionális (és csonka) famíliám miatt soha nem is alakult ki bennem a család iránti vágy, mivel nem éltem át, hogy milyen is az, ha normális. Nabumm, akkor most kókadt faszú vagyok én is? (Spoiler: nem)
37.
37.
Obi Wan Kenobi
#33: Mintha bárkit is érdekelne a kurva szimulátorod..
36.
36.
Ooorky
#35: Szerencsére még csak 1,5 hónapos, de ha nekem kellene törit tanítanom neki akkor büdös nagy kommunista meme lord lenne :D
35.
35.
frankdelgado
#34: Jo ètvàgyat, èn bevàgtam 5 palacsintàt ès most gitteltem akkoràt, h alig birtam lemàszni róla. Most megyek a gyerekkel törit tanulni. Azokat kèrdezem, akik nem kiskorúak, vagy kókadt f@szú gyermektelen felnőttek: nektrk is szívàs ez az otthon tanítàs tèma?
34.
34.
kryszisz
Végre van mit olvasni kaja mellé, gyerünk, ne hagyjátok abba pls!:D
22.
22.
Falcon
#20: Sokat fejlődött egyre realisztikusabb 8. Rész már elég komoly e sport játék
21.
21.
Falcon
#17: Csináltam fiatal koromban bontásra váro lejárt müszakis kocsikkal foglalkozott egy rokonom én meg bontás előtt szét hajtottam őket az erdőben de így utólag már tudom hogy saját magam is más emberek veszélyeztetése volt amit tettem csoda hogy nem lett gázolás ugyhogy én inkább igy elem ki magam a dirt rally 2.0 és wrc 8 ban ott van világranglistás idöeredmény komoly eredményeim is vannak már top 50 be sikerült bekerúlni egy pályán pl
20.
20.
Ooorky
#18: Wrc 8-hoz elég lett volna egy joystick is, ugyanannyira lenne realisztikus.
18.
18.
Falcon
Kicsit komolyabb játékokkal játszom meg inkabb ralli fan vagyok nézetek meg akció közben akiinek van kedve https://youtu.be/4_frexQVbv8
15.
15.
sloth
baszki, pont most gondolkodtam hogy befizetek rá de ez... vicc :dd
13.
13.
Yanez
#11: Így, hogy nincs plusszod a felhozatal egy rakás műtrágya.
11.
11.
frankdelgado
Csak a balhé kedvéért: a PS plusz felhozatala jobb...volna, ha volna ps plusszom :)
10.
10.
PaprikaJancsi
#8: Akkor te voltál az aki pont elhappollta előlem a boltban :'( Pont nekem is kellett volna a Toybox Turbohoz mert az csak úgy fun...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...