Augusztusra csúszott a Wasteland 3 premierje

  • Írta: szlav
  • 2020. március 31.
  • Csúszás
Link másolása
Újabb játék, amelynek betett a koronavírus és a kényszeres elzárkózás. Az inXile Entertainment májusban dobta volna piacra a népszerű szerepjáték harmadik felvonását, de sajnos csak három hónappal később fedezhetjük fel a senkiföldjét.

A stúdió feje, Brian Fargo Twitteren értesítette a rajongókat a szomorú helyzetről. Az üzenetből kiderül, hogy az inXile csapatát is komoly hatással érintette a COVID-19 terjedése és az ezzel járó szociális elzárkózás, ráadásul elképzelhetjük, hogy a krízishelyzet időzítése is kifejezetten szerencsétlen volt, hiszen a fejlesztés utolsó hónapjaiban, a végső nagy hajrában ütött be a krach.

A csapat, a legtöbb stúdióhoz hasonlóan már otthonról dolgozik, s Fargo szerint a Deep Silvertől és a Microsofttól is megkapnak minden támogatást ahhoz, hogy zökkenőmentesen befejezhessék a játékot, ehhez azonban szükség lesz még néhány hónapra. A fejlesztők jelenleg azon dolgoznak, hogy tetteikben válaszoljanak a béta után érkezett visszajelzésekre, kijavítsák a hibákat, optimalizálják a release buildet, és persze igyekeznek meggyőződni arról, hogy a nagy napon tökéletes legyen a kooperatív élmény is.

Így tehát augusztus 28-át érdemes bevésnünk a naptárunkba, ez ugyanis az új (és vélhetően végleges) megjelenési dátum. A Wasteland 3 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...