Április végén jelenik meg a Legends of Runeterra

  • Írta: gorien
  • 2020. április 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Hat hónappal ezelőtt hallottunk először a Riot kártyajátékáról, a Legends of Runeterráról, és már egy hónapot sem kell várnunk, hogy a bétát is elhagyja. Az 1.0-s indulást rögtön egy 120 lapos kártyaszettel kezdik.

A Legends of Runeterráról tavaly októberben hallottunk először, amikor a Riot Games bejelentette a portfólióbővítését. Az azóta eltelt hat hónapban a Hearthstone és a Magic zsánerében szerencsét próbáló játék a zárt és a nyílt bétafázison is átesett – februárban mi is teszteltük. Április végén pedig eljön az ideje a teljes értékű megjelenésnek.

A Legends of Runeterra ingyenesen elérhető lesz április 28-tól PC-n, április 30-tól pedig Androidon és iOS-en, ezzel együtt a platformok között is azonnali lesz az átjárás. Nem kell aggódni, minden, a bétában elért teljesítményed megmarad, de rögtön induláskor több újdonság is vár. A már meglévő lapok és bajnokok mellé 120 új kártya és egy új régió is érkezik. Ezek felfedését hamarosan megkezdi a Riot.

Amint elhagyja a bétát, a kártyajátékban egy új rangsorolt szezon veszi kezdetét. Minden korábbi játékosnak, és azoknak, akik május 7-ig belépnek a játékba, a Riot egy exkluzív Moonstruck Poro Guardiannel köszöni meg a támogatást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...