Legends of Runeterra Mobil, PC

Taktikai kártyajáték a League of Legends világában.

Íme, az Xbox Game Pass Ultimate-nyereményjátékunk nyertesei!

Véget ért a Microsoft és a Gamekapocs közös nyereményjátéka. A tét öt darab egyhónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés volt. Lássuk, kik lettek a szerencsés nyertesek!

SGF 2022: A Riot játékai is csatlakoznak az Xbox Game Passhez

A RIot Games is összeáll a Microsofttal, hogy játékait eljuttassa az Xbox Game Pass kínálatába. Kezdésnek öt játékhoz férhetünk hozzá, de idővel jönnek még többen is.

Nincs rá biztosíték, hogy elkészül a Riot MMO-ja

Már egy ideje biztosan tudjuk, hogy a szárnyait egyre szélesebbre táró Riot Games egy MMORPG-t is készít a League of Legends univerzumában, a játék vezető producere szerint azonban nem biztos, hogy a projekt napvilágot lát majd.

Úton az első League of Legends-regény

Egyre szélesebbre tárja szárnyait a League of Legends univerzuma. A remek spin-off játékok és a nagysikerű animációs sorozat, az Arcane után hamarosan megérkezik az első hivatalos regény is.

A League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak

Szorosabbra fűzte a kapcsolatát az Epic Games és a Riot csapata, aminek a keretein belül a League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak: most már Jinxnek is beöltöztethetjük a karakterünket.

A Netflixre tart a League of Legends-sorozat

A Riot Games két évvel ezelőtt jelentette be, hogy a Fortiche Productionsszel összefogva animációs sorozat formájában is életre kelti a League of Legends univerzumát. A széria a Netflixen talált otthonra.

DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.