E3 2021: Jövőre sem áll színpadra a Microsoft

  • Írta: szlav
  • 2020. április 8.
  • Rendezvény
Link másolása
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a koronavírus ütheti az utolsó szöget a lassan haldokló E3 koporsójába. Az idei rendezvényt érthető okokból törölték, de a Microsoft már a jövő évi rendezvényen sem bérel színpadot.

Egy biztos: 2020 nem a hatalmas tömegeket megmozgató rendezvényei miatt fog bekerülni a történelemkönyvekbe. A koronavírus előreláthatóan megpecsételte az összes idei videojátékos showműsor sorsát, így többek közt elmarad az idei Electronic Entertainment Expo is. A világ legfontosabb videojátékos eseményeként ismert rendezvény azonban évek óta egyre többet veszít a presztízséből, kiadók és fejlesztők sorai pártolnak át a digitális közvetítések megoldásához. A redmondiak már a jövő évet is így képzelik el.

A Microsoft egy köremailt küldött szét az MVP (Most Valuable Professionals) program tagjai közt: arról figyelmeztették a vállalathoz közeli külsősöket, hogy a jövő évi MVP & RD Summit mellett 2021 júliusáig az összes rendezvény és nagyobb konferenciájuk átköltözik a virtuális térbe. Ez érinti az összes olyan eseményt, ahol a Microsoft alkalmazottai jelentős közönség előtt színpadra lépnének, beleértve a videojátékos konferenciákat és a 2021-es E3-at is.

Azzal kapcsolatban pedig egyelőre csak találgathatunk, hogy pontosan mi lesz a Microsoft politikája a nagy bejelentésekkel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy az E3 műsorstruktúráján belül egy előre felvett összeállítást láthatunk majd, csakúgy, ahogy a Nintendo tette az utóbbi években, de az is meglehet, hogy teljesen önállóan, egy Inside Xbox-adás keretei közt zavarják majd le a jövő nyár nagy bejelentéseit.

10.
10.
pucu9011
#8: Jogos már ami a VR-ékat illeti meg a játék tesztet. Csak nekik mindig minden fain, mintha nem mernék kimondani, hogy ez egy szar, de lehet ezt csak én látom így. Nekem tetszenek az Otherworld-ös tesztek pl egyedül ő volt aki nem magasztalta egekbe a Death Strandinget, de igaz ő néha a másik véglet, mert neki meg szinte semmi nem tetszik.
9.
9.
Macifasz
#8: Másik kedvencem, amikor a METRO Exodust azért húzta le, mert túl szürke a képi világ (atomrobbanás után még is mit szeretne?) és nem lehet benne a fegyvereket kicsinosítani. :-D Magyarán fingja nem volt arról, mi is ez a METRO széria, és mit képvisel.
8.
8.
Macifasz
#6: A TheVR-os srácok nem is csinálnak játék kritikákat, de ne zavarjon. :-D Plusz ha náluk fizetett promóció van, azt mindig kiírják, de a játékok kapcsán soha nem fizet nekik semmi. Az OW pedig torony magasan az egyik legrosszabb, le igénytelenebb csatorna, ami játék és film teszteket csinál. Zolyról ordít, hogy az esetek 90%-ban fingja sincs arról, mivel játszott vagy mit látott éppen. Ott van tökéletes példának a DOOM Eternal videója. Végig se vitte, úgy csinált róla "kritikát" de még így se tért ki b enne SEMMIRE, amire ki kellett volna. Ja, és mindezt teszi akkora egóval, hogy arról könyvet lehetne írni. :-D Pár éve, amikor még többen voltak, nem volt rossz amit csinálnak, de amit az elmúlt pár évben művel az minden, csak nem minőség.
7.
7.
Őrnagy
#6: Én is bírom az Otherworldöt, de Zoly meg mindent lehúz. Az egész játszható játékoknàl is Zoly azt hiszi, hogy "leszakad a pofája " :)
6.
6.
pucu9011
#4: Aki szerintem normális játék teszt videókat gyárt az az Otherworld. Ott nincs minden játék az égbe magasztalva. És ha valami neki nem tetszik vagy szerinte sz@r azt kimondja. Magyarán nem fizetett promóció szagú mint a VR-ék.
5.
5.
2# Az IGN cikkeit már jó ideje a Sony szponzorálja!
Hasonló hírek tömegével,hogy bizonyos meg nem nevezett fejlesztők szerint a ps5 erősebb,programozás szempontjából persze a legkönnyebb stb :) Nyilván egy összevissza ugráló cpu az idealis ja,de várj a gpu sem állandó az is ugribugri de van köztük egy forradalmi szar ami nem engedi leolvadni őket.+ Egy gyors ssd aminek köszönhetően ránézhetsz egy szuper háttérképen lévő talpaspohárra atommal is,de nem történik semmi! Innováció Resident 1 ps1 vagy Order!
4.
4.
frankdelgado
#2: Detto, tele van a világháló ezekkel a taigetosz-szökevényekkel, vinnyognak, osztják az észt és van náluk hülyébb is: aki nézi őket. Már játéktesztet se nézek, mert az ilyen vr pisti szintű klinikai esetek a játékkedvemet is elveszik....
3.
3.
#2: Én is még csak nem is utálom az ign-t. 1-2 hetente egyszer ha ott találom magam facebook-ról, akkor megnézem mit adnak. Ilyen szórakoztató izé oldal és nem tudnak leszállni a popkorn témákról. Valamikor van valami vicces, valamikor meg nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...