E3 2021: Jövőre sem áll színpadra a Microsoft

  • Írta: szlav
  • 2020. április 8.
  • Rendezvény
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a koronavírus ütheti az utolsó szöget a lassan haldokló E3 koporsójába. Az idei rendezvényt érthető okokból törölték, de a Microsoft már a jövő évi rendezvényen sem bérel színpadot.

Egy biztos: 2020 nem a hatalmas tömegeket megmozgató rendezvényei miatt fog bekerülni a történelemkönyvekbe. A koronavírus előreláthatóan megpecsételte az összes idei videojátékos showműsor sorsát, így többek közt elmarad az idei Electronic Entertainment Expo is. A világ legfontosabb videojátékos eseményeként ismert rendezvény azonban évek óta egyre többet veszít a presztízséből, kiadók és fejlesztők sorai pártolnak át a digitális közvetítések megoldásához. A redmondiak már a jövő évet is így képzelik el.

A Microsoft egy köremailt küldött szét az MVP (Most Valuable Professionals) program tagjai közt: arról figyelmeztették a vállalathoz közeli külsősöket, hogy a jövő évi MVP & RD Summit mellett 2021 júliusáig az összes rendezvény és nagyobb konferenciájuk átköltözik a virtuális térbe. Ez érinti az összes olyan eseményt, ahol a Microsoft alkalmazottai jelentős közönség előtt színpadra lépnének, beleértve a videojátékos konferenciákat és a 2021-es E3-at is.

Azzal kapcsolatban pedig egyelőre csak találgathatunk, hogy pontosan mi lesz a Microsoft politikája a nagy bejelentésekkel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy az E3 műsorstruktúráján belül egy előre felvett összeállítást láthatunk majd, csakúgy, ahogy a Nintendo tette az utóbbi években, de az is meglehet, hogy teljesen önállóan, egy Inside Xbox-adás keretei közt zavarják majd le a jövő nyár nagy bejelentéseit.

11.
hajbel
#8: Metroba is csak 10 órát tett bele óvé Zoly. A RDR2-t az othersideban lehúzta, aztán a tesztben olyan mértékig felszopta, hogy fizetett promoban nincs olyan. A death strandinget is lehet fikázni, mert a gameplay egy rakás szar, de ő a történetet fikázta, vagyis inkább leböfögte. mert szart se értett belőle. Persze az igénytelen szar videói után még 2x 1.5 órában védi az infantilis véleményét az othersideban. Mondjuk azt még phelan miatt érdemes is nézni, mert játékfejlesztőként mond okosakat, amikor nem bólogató jánosként védi Zoly véleményét ilyan játékokkal kapcsolatban, amivel 1 percet nem játszott.
10.
pucu9011
#8: Jogos már ami a VR-ékat illeti meg a játék tesztet. Csak nekik mindig minden fain, mintha nem mernék kimondani, hogy ez egy szar, de lehet ezt csak én látom így. Nekem tetszenek az Otherworld-ös tesztek pl egyedül ő volt aki nem magasztalta egekbe a Death Strandinget, de igaz ő néha a másik véglet, mert neki meg szinte semmi nem tetszik.
9.
Macifasz
#8: Másik kedvencem, amikor a METRO Exodust azért húzta le, mert túl szürke a képi világ (atomrobbanás után még is mit szeretne?) és nem lehet benne a fegyvereket kicsinosítani. :-D Magyarán fingja nem volt arról, mi is ez a METRO széria, és mit képvisel.
8.
Macifasz
#6: A TheVR-os srácok nem is csinálnak játék kritikákat, de ne zavarjon. :-D Plusz ha náluk fizetett promóció van, azt mindig kiírják, de a játékok kapcsán soha nem fizet nekik semmi. Az OW pedig torony magasan az egyik legrosszabb, le igénytelenebb csatorna, ami játék és film teszteket csinál. Zolyról ordít, hogy az esetek 90%-ban fingja sincs arról, mivel játszott vagy mit látott éppen. Ott van tökéletes példának a DOOM Eternal videója. Végig se vitte, úgy csinált róla "kritikát" de még így se tért ki b enne SEMMIRE, amire ki kellett volna. Ja, és mindezt teszi akkora egóval, hogy arról könyvet lehetne írni. :-D Pár éve, amikor még többen voltak, nem volt rossz amit csinálnak, de amit az elmúlt pár évben művel az minden, csak nem minőség.
7.
Őrnagy
#6: Én is bírom az Otherworldöt, de Zoly meg mindent lehúz. Az egész játszható játékoknàl is Zoly azt hiszi, hogy "leszakad a pofája " :)
6.
pucu9011
#4: Aki szerintem normális játék teszt videókat gyárt az az Otherworld. Ott nincs minden játék az égbe magasztalva. És ha valami neki nem tetszik vagy szerinte sz@r azt kimondja. Magyarán nem fizetett promóció szagú mint a VR-ék.
5.
Crow77
2# Az IGN cikkeit már jó ideje a Sony szponzorálja!
Hasonló hírek tömegével,hogy bizonyos meg nem nevezett fejlesztők szerint a ps5 erősebb,programozás szempontjából persze a legkönnyebb stb :) Nyilván egy összevissza ugráló cpu az idealis ja,de várj a gpu sem állandó az is ugribugri de van köztük egy forradalmi szar ami nem engedi leolvadni őket.+ Egy gyors ssd aminek köszönhetően ránézhetsz egy szuper háttérképen lévő talpaspohárra atommal is,de nem történik semmi! Innováció Resident 1 ps1 vagy Order!
4.
frankdelgado
#2: Detto, tele van a világháló ezekkel a taigetosz-szökevényekkel, vinnyognak, osztják az észt és van náluk hülyébb is: aki nézi őket. Már játéktesztet se nézek, mert az ilyen vr pisti szintű klinikai esetek a játékkedvemet is elveszik....
3.
Neotechtr
#2: Én is még csak nem is utálom az ign-t. 1-2 hetente egyszer ha ott találom magam facebook-ról, akkor megnézem mit adnak. Ilyen szórakoztató izé oldal és nem tudnak leszállni a popkorn témákról. Valamikor van valami vicces, valamikor meg nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...