A Gulliver utazásai ihlette a MicroMant

  • Írta: gorien
  • 2020. április 9.
  • Bejelentés
Ha akkora vagy, mint egy hangya, az egész világ óriási kihívássá válik - ezen az elven készül a MicroMan. A lengyel Glob Games Studio humorral teli, szokatlan perspektívájú játékot ígér.

Mi a közös a Gulliver utazásaiban, a Hangyában és a Drágám, a kölykök összementek!-ben? Egy pici embernek óriási akadályokkal kell megküzdenie. Ezen gondolatmeneten indult el a lengyel Glob Games Studio is, amikor megálmodta a MicroMant. Ebben a túlélő kalandjátékban egy apróra zsugorodott emberrel kell megvívni a világgal, amely hirtelen marha nagy lett. Hasonló elven készül az Obsidian Entertainment Groundedja is, amely a keddi Inside Xbox egyik sztárja volt.

A MicroManben a célunk, hogy megtaláljuk újra naggyá válásunk módját. Ahogy az a kalandjátékokban lenni szokott, ehhez számos küldetésen át vezet az út, amelyek közben felfedezzük a világot, sündisznókkal harcolunk, vagy épp pillangószárnyon utazunk.

A játék 2021 második felében jelenik meg PC-re a tervek szerint, és később Xbox Series X-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen is tiszteletét teszi.

3.
Grabowsky30+
Az ötlet király, de amit a videóban mutattak az rém gyenge.
2.
csongor1996
#1: Nekem ez konkrétan valami április 1-i fake trailernek tűnik, kamu gameplay-jel :D
1.
crytek
Tripla zsének tűnik nagyon, de jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...