Command & Conquer 3 demó a jövő héten

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a korábbi hírek szerint a Command & Conquer 3 demójának már kedden meg kellett volna érkeznie, azonban az EA csak a jövő hétre ígéri a kipróbálható változatot.
Bár a korábbi hírek szerint a Command & Conquer 3: Tiberium Wars demójának már kedden meg kellett volna érkeznie, azonban az EA csak a jövő hétre ígéri a kipróbálható változatot.

Ugrás a galériához

Bár pontos dátumot nem említett a kiadó, annyi mégis bizonyos, hogy a kipróbálható verzió tartalmazni fogja az oktatóküldetést, két egyjátékos missziót, valamint egy skirmish pályát. További érdekesség, hogy maga a demó három nehézségi szinten is játszható lesz. A bejelentés mellé öt friss kép érkezett az Xbox 360-as játékból.
11.
11.
crisztof
Egyesek ennyire nem tudnak olvasni? "256 MB of system RAM

512 MB of system RAM for online play with 3 or more players"

System ram= rendszermemória

"64 MB GeForce3-class video card" Ez meg itt a videokártya lol ki beszélt itt 256-os videkártyáról? Amúgy meg ez a gépigény ma nagyon alacsony.
10.
10.
fojesz
Egy játék akkor lesz konzolos, ha konzolos játékról portolják. Ez pedig a Tiberium Wars esetében merész elképzelés szerintem.
9.
9.
concrete
Kedves Kanduhrka, amihez nem értesz ahhoz nem kéne hozzászólni.
8.
8.
kanduhrka
Fojesz: a gond az, hogy a konzolos játékok negyedannyira kidolgozottak, mint PC-és társaik. MEnnyiszer lehet hallani ráadásul: ,,látszik, hogy konzolos,, Én special emiatt félek, hogy konzolra is kijön.
7.
7.
kanduhrka
Hycker:el vagy tájolva Doom3 terén. Említve sincs? Elárulom, az ultra high beállításokhoz már 512mb-os VGA kártya kellett(hiába nem volt forgalomban). Ezt maguk a fejlesztők mondták, és rengeteg hírben benne volt.
6.
6.
fojesz
Én sem értem miért zavar mindenkit, ha egy játék más platformra is megjelenik. Mitől lesz neki attól rosszabb?



Pláne, ha azt vesszük, hogy az X360-as CnC3 biztos nem lesz jobb a PC-snél. Felesleges állandóan sírni meg hisztizni.
5.
5.
General Thomas
Most ha zavar hogy kijön Xbox-ra akkor ne vedd meg azt. Simple.
4.
4.
Hycker
és ami kimaradt, várjuk ha jön PCre igaz nem vagyok C&C fan de jol néznek ki a képek. végre regisztrálva is vagyok ;)
3.
3.
Hycker
Manapság még nem nagyon jött ki olyan játék aminek kéne 256 Mb VGA ram. a FEARhez is csak ajánlott, a doom3nál pl emlitve sincs. Nem az a fontos hogy egy vga-nak iszonyat sok ramja legyen hanem hogy gyors és támogassa az uj technologiákat. Az meg hogy egy stratégiához 512 vga ram az abszurd. simán elég lesz egy 128 is.
2.
2.
szpiiit
miaaz hogy: "öt friss kép érkezett az Xbox 360-as játékból."??? ezt arra is csinálták/ják???? mert akor ..hú de megverem az EA-t..utálom ha egy jo Pc-s cucc arra a szarra is kijön...meg hogy a faszba lehet játszani egy consolos valamin stratégiával??????
1.
1.
devidbecsi
Szerintem kell neki ennyi, azért elég gyönyörű a grafika.

A demót biztos letöltöm. De előbb vagy utóbb a játékot is megveszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...