Valami készül a Crysis háza táján?

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 13.
  • Pletyka
Link másolása
A trilógia harmadik epizódja óta néma csend honol a Crysis körül, hiszen a fejlesztők mostanában a Hunt: Showdownnal voltak elfoglalva. Lehet, hogy ez hamarosan megváltozik?

Még az előző generációra, 2013-ban jelent meg a Crysis 3, azóta nem sok mindent hallhatunk a PC-ket leolvasztó széria jövőjével kapcsolatban. Halvány remény sugár lehet a rajongók számára a ma megjelent tweet, amely egy esetleges remastert, vagy folytatást teaselhet.

Amikor egy ilyen szándékos szivárogtatás történik, joggal remélhetjük egy folytatás bejelentését, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Crytek mostanában elég elfoglalt volt (és továbbra is az) a Hunt: Showdown hegesztésével. Ez persze nem zárja ki, hogy a csapat egy része párhuzamosan egy új Crysis-játékon dolgozik, de az sem ördögtől való gondolat, hogy a nanoruhás katonák ellátogathatnak a jelenlegi konzolokra egy remastered kiadás formájában.

Ti melyiknek örülnétek jobban? A Crysis-trilógia újrakeverésének modern gépekre, vagy egy konkrét új résznek? Vagy esetleg jöhet mind ebben a sorrendben?

39.
39.
Ooorky
#38: Ez olyan M Night Shamalamas fordulat volt.
38.
38.
crytek
EA játékok érkeztek steamre

https://store.steampowered.com/developer/EA

Többek között a Crysis 3 is megvehető már steamen
37.
37.
Guba32
#36: Meg van One-ra a BC-n keresztül olyan lesz?
36.
36.
crytek
#35: Xbox 360 szint az meglesz arról most is tudsz nézni videot
35.
35.
Guba32
#34: Kíváncsi leszek a handheld Crysisre,a többit kb. el tudom képzelni.
34.
34.
crytek
Na most már hivatalos

Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE's native hardware- and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and – for the very first time – Nintendo Switch.
32.
32.
xSHx
#25: Én speciel hiányolom a csőjátékokat, legyen az fps vagy tps. Mindenből időhúzós Open Worl-öt akarnak csinálni, h ráfoghassák, h 40+ óra van benne a lótifuti miatt. Kell ilyen is persze, pl egy FarCry nak jól áll, de nem kellene mindenre ráeröltetni. A DaysGone-t ezért untam meg.
31.
31.
Ps fanboy
#30: Az előző gen legjobb fps játéka szerintem. De csak az első rész, viszont a 2-3 sem rossz.
30.
30.
kryszisz
#29: Igen, én is a 2007-es pakkba írtam:)
#26: valóban, arra is azt mondják jóféle, de eddig kimaradt:) Viszont mindenképp pótolni szeretném, tetszik a koncepció.
29.
29.
Ps fanboy
28.
28.
Ps fanboy
#25: Egyetértek mindennel, kivéve, hogy a Bioshock nem 2004 es.
27.
27.
KopyAti
Egy felturbózott Crysis 1 nek örülnék. Sztem az volt a legjobb! Imádom a dzsungelt!
26.
26.
manderel
#25: A 2017-es Preyt még idevehetjük. Tényleg gyér sajnos a felhozatal sztoriorientált single FPS-ek (és TPS-ek) terén.
24.
24.
Stranger
#21: Szép az utolsó teaser, de sokkal komolyabbat várnék ennyi év után. Már a 2006-os GDC-s demo hogy nézett ki, az meg 14 év.
Valaki rekreálta azt a pályát és hát egészen elképesztő... 11 éves video.
https://www.youtube.com/watch?v=d2EGFQByAuc
23.
23.
Macifasz
Az első részt szerettem annó, de a folytatások nekem már nem jöttek be annyira. Sőt. A 2. részt még végigvittem, de a 3. részt a mai napig nem fejeztem be, mert untam. De ha az elsőnek jön egy remastered kiadása, első napos vétel lesz, az fix.
22.
22.
Falcon
A 3 résznek nagyon jo multija volt ojannyira hogy még a call of duty is meritet belőle ihletet hogy enyhén fogalmazzak
17.
17.
RebornSoul
#16: De nyilván ki fog jönni konzolokra, de itt nem csak egy sima remaster lesz.
16.
16.
RebornSoul
PC-n nincs értelme remasternek. Az csak annyit takar, hogy nagyobb a felbontás, meg a képfrissítés, ez PC-n néhány kattintás kérdése, nem konzolokról beszélünk. Remake-et teaselnek, amit már korábban megszellőztettek. Teljes mértékében újra lesz alkotva a játék a friss CryEngine alatt, vélhetően immáron rendes multicore támogatással.
14.
14.
kryszisz
#8: Far Cry-ból jöhetne egy Resident Evil szintű remake simán, de hát a Ubi-tól ugye ezt várhatjuk. Mondjuk a szörnyek balanszolásával, mert az első 5 pálya nekem 11/10, de a monsztrák behozása nálam kissé rontott az élményen, nem azért, mert nem illettek a koncepcióba, csak a megvalósítás nem volt épp hibátlan. Abban meg igazad van, hogy a Crysis simán elbírna annyi részt, mint mondjuk egy Halo (évente azért ne gyártsák, mert láthattuk már mi annak a vége), hisz elég sok a közös pont. Mondjuk nálam a Warhead az abszolút best a szériából, és ugye azt nem a fő csapat csinálta.
#9 Nagyon sikk szidni amúgy a 2-t, és tény, hogy elég sok mindent beáldoztak a konzolok miatt (legalábbis gondolom, hogy azért), de szerintem is egy sokkal polírozottabb, jobban összerakott játék, mint az egy, pedig a dzsungelt alapesetben jobban szeretem, mint a betondzsungelt. Valahogy mégis jobban szeretem a 2-t, koncentráltabb volt, kevesebb üresjárattal.
13.
13.
Gerzson95
Én úgy tudom hogy egy számozatlan only multi crysis volt tervben még annó.
10.
10.
crytek
A 3 sokkal szebb szerintem mint a 2. Erősen hatott rá, hogy az már eleve konzolokra is jött. A 3ba van anyag rendesen. De nálam nem volt gond fhd maxon 70 fps átlag jött.. Igaz a crysis 2 ugyanigy 100+ fpst ment bőven
8.
8.
crytek
#5: Nekem ne mond. Best of fps szériák egyike számomra számolatlan végigjátszás mennyiséggel.
Far Cry 1 is isten mivel az is a Crytek csinálta.Crysis 3 király nagyon. Ebből bármennyi részt lehetne gyártani akár évente mint a codokat.. Idegenek mindig lesznek jöhetnek a hentek akár űrben más bolygókon stb
7.
7.
CitromH
Jó lenne egy újabb benchmark program. :D
A multiját nagyon élveztem annó.
6.
6.
Neo1989
Én örülnék egy 4. résznek.
5.
5.
kryszisz
#4: Pedig igaza van, amit kaptunk ebben a generációban single FPS terén (kb egy kezemen meg tudom számolni az érdemi címeket, de 2 már tuti elég lenne rá), én is visszasírom a Crysis kaliberű címeket. Mondom ezt úgy, hogy a Far Cry-t jobb és hangulatosabb játéknak tartom, holott eredetileg az készült techdemonak. Mondjuk a Crysis 3 nekem a mai napig kimaradt, nem tudom mennyire lett cliffhanger a vége, hogy folytatható e a sztori egyáltalán. Azt viszont továbbra is tartom, hogy ennek a játéknak pont annyira van szüksége remaster kiadásra, mint mondjuk a pletykált Mafia 2-nek: semennyire.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...