Nem késik a The Suicide Squad és a Guardians 3

  • Írta: szlav
  • 2020. április 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Futószalagon érkeznek a hírek a hónapokat vagy akár éveket elhalasztott mozipremierekről, de a változatosság kedvéért most kaptunk pár jó hírt is. James Gunn szerint a koronavírus nem érinti majd a két szuperhősmozija megjelenését.

Mivel a mozik mind zárva tartanak, gyakorlatilag hetek óta nincsenek komolyabb filmpremierek sem, hiszen az igazán nagy produkciók esetében pénzügyi öngyilkosság lenne ilyenkor premiert tartani, akár digitálisan is. Öröm tehát az ürömben James Gunn néhány újabb üzenete, melyek szerint az új Suicide Squad-film és a Guardians of the Galaxy 3 előreláthatóan nem késik majd a jelenlegi járványnak köszönhetően.

Az amerikai rendezőt Twitteren kérdezték a készülő két film hogylétéről, Gunn pedig meglepő optimizmussal felelt. A The Suicide Squad kapcsán elárulta, hogy a forgatás már lezajlott, csupán utómunkálatok várnak a filmre, ezeket pedig szerencsére otthonról is elvégezhetik a közreműködő szakemberek, a 2021. augusztus 6-ra tervezett premier tehát változatlan.

A Guardians Vol. 3 kapcsán valamivel képlékenyebb a helyzet: a rendező csupán annyit felelt, hogy ezen a fronton sincs változás. A galaxis őrzőinek harmadik önálló bulija sosem kapott hivatalos megjelenési dátumot, Gunn pedig korábban elárulta, hogy csak az Öngyilkos osztag elkészültével kezd bele a Guardians érdemi munkálataiba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...