Jön a Guardians 3, de csak a Suicide Squad 2 után

  • Írta: szlav
  • 2019. július 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Az idei Comic-Conon végre fény derült a Marvel-filmek negyedik fázisához tartozó címekre, de a Guardians of the Galaxy 3 nem kapott premierdátumot. James Gunn biztosított mindenkit: a film elkészül, amint végez a mostani munkájával.

Ha hiányoltátok a híreket A galaxis őrzői 3-mal kapcsolatban, akkor nem voltatok egyedül: a csapat harmadik önálló kalandja látványosan hiányzott a Comic-Conon bejelentett Marvel-filmek listájáról, a stúdió mindössze annyit erősített meg, hogy jön a folytatás. Talán nem is olyan meglepő a dolog, ha figyelemmel követtétek a Guardians-filmeket jegyző James Gunn sorsát, a rendezőt ugyanis tavaly nyáron néhány sértő tweetje miatt a Disney kirúgta, később pedig ismét visszafogadta.

A rajongók okkal eshettek kétségbe tehát a harmadik film kapcsán, hiszen az már biztos, hogy azt nem láthatjuk a következő pár év során. Viszont ami késik, az nem múlik - ezt megerősítette maga Gunn is, akik Twitteren faggattak ki a Marvel-fanok. A rendező biztosított mindenkit: a Guardians of the Galaxy 3 mindenképpen el fog készülni, de Gunn idejét jelenleg lekötik a Suicide Squad 2 munkálatai, hiszen a forgatókönyv mellett ő felel a DC-produkció rendezéséért is. Ha elkészült a második Öngyilkos osztag-film, akkor nekivághat a Guardians 3-nak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...