Hasznos frissítést kapott a Nintendo Switch

  • Írta: szlav
  • 2020. április 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Nintendo derült égből dobta ránk a Switch 10.0.0-s frissítését, ami egy csokornyi hasznos funkciót tartalmaz. Köztük talán a legfontosabb, hogy mostantól személyre szabhatjuk az irányítónk gombkiosztását.

Mindennemű előzetes bejelentés nélkül megérkezett a Nintendo Switch 10.0.0-s nagy rendszerfrissítése, ami új Animal Crossing: New Horizons-ikonokat hozott a profilunkhoz! Na jó, akadnak ennél fontosabb újdonságok is - a patch note-okat itt találjátok, de mi is végigszaladunk a lényegesebb változtatásokon.

Az első apróság, hogy a legérdekesebb friss híreket mától elláthatjuk könyvjelzővel, így akár 300 bejegyzést is elmenthetünk későbbi fogyasztásra. A User Setting alatt találunk egy új menüpontot is: a Play Activity Settings segítségével állíthatjuk be mostantól azt, hogy ki mikor láthassa, hogy épp mivel játszunk - ez a funkció a Friend Settings menüjéből költözött át ide.

De térjünk is át a hasznosabb funkciókra! A Switch-tulajok végre szabadon mozgathatják a játékaikat, a frissítéseiket és a DLC-ket a konzol belső memóriája és az SD-kártya között - nem minden frissítésnél és mentésnél működik majd ez, de a legtöbb esetben nem lesz ilyen problémánk.

Végül pedig megkaptuk a lehetőséget arra, hogy saját, személyre szabott gombkiosztási sablonokat mentsünk el a Joy-Conokhoz, a Pro Controllerhez vagy a Switch Lite saját beépített gombjaihoz. A három említett irányítóhoz fejenként öt-öt egyéni sablont menthetünk el (a hagyományos Joy-Conokhoz oldalanként ötöt). Ezt az új funkciót a System Settings alatt, a Controllers and Sensors menüpontban találjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...