Reboot lehet az új Batman-játék

  • Írta: szlav
  • 2020. április 16.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. Montréal barakkjaiban készülő Batman-játék nem az Arkham-széria folytatása lesz - ehelyett a kanadaiak újraindítanák a sorozatot. Néhány érdekes részlet is befutott a projekttel kapcsolatban.

Hivatalos bejelentésről továbbra sincs szó, így minden elhangzó részletet érdemes fenntartással kezelni, de a Geeks Worldwide csapata igen meggyőzőnek tűnő részleteket kapott a Warner Bros. Montréal következő Batman-játéka felől, mégpedig a jelentés szerint igen megbízható forrásból. A beszámoló szerint idén ősszel már kézbe vehetjük a Sötét lovag legújabb kalandját, amely nem a nagy sikerű Arkham-széria folytatása lesz, hanem a videojátékos univerzum rebootja.

A GWW megerősítette, hogy a WB Montréal kezdetben valóban egy egyenesági folytatáson dolgozott, amelyben Bruce Wayne utódja, Damian öltötte volna fel a köpenyt. Ez a projekt azonban törölve lett, az új játék pedig az egész Batman-famíliára fókuszál majd, akik legfőbb ellenlábasa ezúttal a Court of Owls titokzatos szervezete lesz. Ez sem kimondottan újdonság, hiszen hallottunk már ilyen pletykákat - legutóbb még egy cím, a Batman: Arkham Legacy is felmerült.

A legújabb szivárgások nem csupán megerősítik mindezt, de további részleteket is elárulnak. Ha igazak a pletykák, akkor az új epizód végre bevezeti a teljes értékű kooperatív módot. Itt lép majd be a képbe a teljes játszható Batman-család is - könnyen feltételezhetjük tehát, hogy Batman mellett többek közt Robin, Nightwing, Batwoman, Catwoman és Batgirl is irányítható karakter lehet.

Ez pedig nem minden, ugyanis a GWW hírei szerint az új Batman-játékot szorosan követheti a Rocksteady fejlesztése, ami szintén ebben az újraindított DC-univerzumban játszódik majd. Definitív választ ezúttal sem kaptunk arról, hogy Batman vagy Superman áll-e a titokzatos projekt középpontjában, a rengeteg ellentmondó pletyka és szivárgás után pedig nehéz megmondani, hogy kinek érdemes hinni.

5.
5.
Drazhar
Hanyadik éve mennek már a tippek meg a pletykák a Batmannel? Elérték, hogy amíg nem jön hivatalos bejelentés, totál nem tud érdekelni semmi amit random "iparági források" vagy reddit fórumosok gereblyéznek össze.
3.
3.
zsocc-nrg
Remélem hogy ez álhír. Az Arkham-széria a legjobb ami történhetett Batman-nel videojátékos szempontból. Folytassák ezt az Arkham Legacy-val és utána bővítsék ki mondjuk a pletykált Superman játékkal ha már univerzumépítésbe kezdenek. Szerintem mocskosul király lenne.
2.
2.
sanyikatarzan
Már vártam a havi Batman kamuhírt. Azt hiszem márciusban nem volt semmi.
1.
1.
Mind a kettő hihetetlen szarnak tűnik. Meg coopozzon Batman-nel az, akinek hat anyja van és gyűlöli a videojátékokat, hogy nem talál mást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...