Batman: Arkham Legacy - ez lesz az új epizód?

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 22.
  • Pletyka
Link másolása
A korábban is megbízható forrásként szivárogtató WabiSabi ezúttal arról számolt be, hogy a Warner Bros. nemrég elhintett új Batman-játéka a Batman: Arkham Legacy címet kapja, és a teljes Batman-család játszható lesz benne.

Szeptemberben több alkalommal is életjelet adott magáról a WB Games Montreal Twitter-oldala, ahol árulkodó jelek jelentek meg egy lehetséges új Batman-játékról. A Batman: Arkham Originst fejlesztő csapat az eddigi találgatások szerint egy olyan Batman-történeten dolgozik, ahol a történet középpontjában a rejtélyes Court of Owls szervezete állhat.

Most felbukkant egy újabb izgalmas részlet, a mindig megbízható híreket szállító WabiSabi a Twitteren arról számolt be, hogy a rejtélyes játék a Batman: Arkham Legacy címet kapta, ami arra utal, hogy a teljes "Batman-család" irányítható lesz benne.

Egyelőre rejtély, hogy ez mit takar, de nem kizárt, hogy Batman mellett mondjuk Robin vagy Batgirl is szerephez jut.

10.
10.
br1Koo
#8: Te elképesztõ jó társaság lehetsz.
9.
9.
user101
... Bár most felvillant a reménysugár, végre csillogni fog a napon! :) dr.genya szóljon belőlem: muhahaha - muhahahaha - muhahaha ! :)
8.
8.
user101
#6: Az AA elsőre egész emészthető volt, amire az AC förtelmes, nyomorult, gennyes gyulladásként telepedett rá... Szerencsére az AO ebből visszahozott valamit, az AK-t meg eddig csak vaspumpaként ismertem... :) Viccet félretéve, az AA, AO szerintem se rossz ( nem is jó :) de vállalható... Pedig ha valaki sikítófrászt kap a világ leginkompetensebb alsógatyát kívül-hordós komplexusos elmebetegétől, akkor az én vagyok... batmanó ugyanis suxx!
7.
7.
Yanez
#6: Az AK semmivel sem volt rosszabb! Max ha utáltad az autós részeket. Eleinte én is rüheltem, de hamar belerázódtam és fordult a kocka.
6.
6.
Hát nem tudom. Az AA-AC-AO vonalon már az AK is rontott, úgyhogy ezt az újabb rókabőrt sem feltétlenül pozitív szájízzel várom.
5.
5.
SLi
#4: én már ennyire sem bízok a fejlesztőkben, inkább ellopom media markt-ból
4.
4.
user101
Ah, ugyis szar lesz, inkább megvárom bundle-ba! :)
2.
2.
frankdelgado
Ès jönne 300 ft os gamepassba!
1.
1.
crytek
Egy nagy nyitott világ , ahol a Batbarlangból kiindulva ott felszerelkezve lehetne menni motor, repcsi, autó bármelyikével huh de jó volna..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...