Ma kezdődik a PC-s Halo 2: Anniversary tesztelése

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Gőzerővel adagolja a Halo: The Master Chief Collection PC-s portjait a 343 Industries, az első rész megjelenése után nem sokkal már kezdetét is veszi a Halo 2 bétatesztelése.

Habár a Halo: The Master Chief Collection csak fokozatosan költözik át PC-re, a 343 Industries megígérte, hogy az idei év során mindegyik epizódot megkapják majd a számítógépes játékosok. Erről árulkodik az is, hogy alig jelent meg az első rész portja, a készítők már ma elindítják a folytatás bétatesztelését.

Erről Tyler Davis, a csapat közösségi menedzsere számolt be a Twitteren: állítása szerint minden akadály elhárult az elől, hogy szélesebb közönségnek is megmutassák a Halo 2 és a Halo 2: Anniversary PC-s változatát, a meghívókat a mai nap folyamán kezdik el kiküldeni az Insider-program résztvevőinek.

Ehhez egyébként bárki csatlakozhat, nem árt azonban tudni, hogy a tagság nem jelent automatikus részvételi lehetőséget a tesztben: a készítők különböző szempontok - például lakóhely vagy konfiguráció - alapján végzik a teszteket, és ennek megfelelően hívják be az ideális jelölteket. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...