A hónap végén érkezik a Streets of Rage 4

  • Írta: szlav
  • 2020. április 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár a nemrégiben kiszivárogtatott megjelenési dátum pontatlannak bizonyult, mégsem kell sokat várnunk a Streets of Rage 4 megjelenésére. A premier napját leleplező előzetes bemutatja a pofozkodós játék különleges játékmódjait is.

A Nintendo eShop nemrégiben kiszivárogtatta a Streets of Rage 4 megjelenési dátumát, ez azonban pontatlannak bizonyult, a DotEmu hamar elhessegette a reményeinket, azt viszont elárulták, hogy nem kell már sokat várnunk a premierre. Szerencsére nem hazudott a kiadó, csupán egy hetet "késik" a legendás beat 'em up-sorozat negyedik felvonása, így tehát április 30-án oszthatjuk ki az első pofonokat.

A legfrissebb előzetes ráadásul nem csupán a dátumról rántotta le a leplet, de bemutatta a Battle Mode-ot is: ebben a speciális játékmódban kifejezetten erre kihegyezett pályákon tökéletesíthetjük a technikánkat gépi ellenfelek ellen, de ugyanitt kihívhatjuk a barátainkat is egy kiadós bunyóra.

A Streets of Rage 4 tehát április 30-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre egyaránt.

1.
1.
Lehet, hogy csak az én bajom, de ez nekem tetszik. Bár én anno még játszottam az ilyenekkel a pénzbedobós gépeken. Húsvétkor összelocsoltunk egy csomó pénzt kisgyerekként, aztán mentünk be az árkádba nyomni. Semmi ilyen nem volt, hogy 18 év alatt meg hasonló szabályok. Mentél, játszottál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...