DOOM Eternal - letölthető a soundtrack

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 19.
  • Hír
Link másolása
Az id Software közölte a jó hírt, hogy a DOOM Eternal ütős aláfestő zenéjét most már külön is letölthetjük és hallgathatjuk. Igaz, első körben csak a Collector's Edition tulajdonosai, de a többieknek sem kell sokat várniuk már.

A 34 éves ausztrál zeneszerző, Mick Gordon az elmúlt években rengeteg gamer szívébe lopta be magát, hiszen a Wolfenstein-rebootok mellett, a legutóbbi két DOOM zenéjét is ő komponálta. Mondani sem kell, hogy mindegyik játék sikeréhez nagyban hozzájárult az ő kőkemény gitárriffjeivel fűszerezett metálmuzsika, ami gyakran tartalmazza az eredeti játékok újragondolt dallamait.

Nemrég érkezett a tweet, hogy aki a DOOM Eternal zenéit hallgatná, az mostantól nem csak lövöldözés közben teheti azt meg, hiszen ha a gyűjtői kiadással rendelkezik, akkor le is töltheti azokat. A többieknek sem kell sokat várniuk, ugyanis az OST a következő hetekben elérhető lesz Spotify-on és iTuneson is.

A DOOM Eternal PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára jelent meg, és bár nincs hivatalos megjelenési dátum, de hamarosan Nintendo Switchre is ellátogat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...