Késik az új Batman-mozi is

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. kénytelen jó pár készülőben lévő filmje mellett az új Batman-mozit is későbbre halasztani. Az indok természetesen senkinek nem fog nagy meglepetést okozni.

A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel a Warner Bros. az eredetileg 2021. június 25-re tervezett új Batman-filmet kénytelen 2021. október 1-jére áttolni. Így csak pár hónappal később láthatjuk majd a Denevérember szerepében Robert Pattinsont.

A stúdió már korábban jelezte, hogy elcsúsztatja a Wonder Woman második részét, most pedig szóltak, hogy az új Flash-mozi 2022. június 3-ra került át, így egy picit hamarabb érkezik az eredetileg tervezetnél. A Shazam! folytatása sajnos szintén csúszik 2022. november 4-re, a James Gunn által rendezett The Suicide Squadot egyelőre azonban változatlanul 2021. augusztus 6-án tervezik a mozikba küldeni.

A DC filmjein kívül is várhatunk halasztásokat a Warnertől, hiszen az HBO-s The Sopranos előzményéül szolgáló Many Saints of Newark is átkerült 2020. szeptember 25-ről 2021. március 12-re, a Baz Luhrmann által rendezett Elvis-film 2021. október 1-ről 2021. november 5-re, és a sokak által nagyon várt új Christopher Nolan-mozi, a Tenet is gyanúsan eltűnt a megjelenések listájáról egyelőre.

8.
8.
kryszisz
#5: Hát nem is kicsit. És a film is baromi jó volt, bár elég nehéz. Én pl. a mai napig nem jöttem rá, hogy tulajdonképpen hova is futott ki ez az egész, főleg a végén az a Prométheuszi jelenetsor kavarta meg rendesen a fejem. Tipikusan az a mozi, amin sokáig el lehet csámcsogni, hisz az egyik értelmezés nem üti a másikat.
6.
6.
xanatos0911
#4: Pattinson egyaltalan nem rossz szinesz, szerintem ezt már jó lenne elengedni így 2020-ban, a Twilight széria több, mint 10 éves.
5.
5.
Gerhman
#1: Szerintem is. Jól szerepelt a vilagitotoronyban is.
4.
4.
#3: Na, akkor ennek legalább együtt drukkolhatunk. Azt mondjuk nem várom, hogy a világ legjobb Batman forgatókönyvét ez a színész tegye tönkre a játékával, szóval érdekel, hogy mi lesz.
3.
3.
godach
#2: Nekem sem volt sosem kedvencem, de az első borostás kép amit kidobtak a bejelentés után, nekem olyan Bruce Wayne-os volt. Na gondoltam...miért ne.
Azután elkezdtem szurkolni neki. Nem nagyon, csak kicsit. :D
2.
2.
#1: Alapból rühelltem ezt a pasast, de a Batman meg nagy kedvenc hősöm. Van itt szobor, könyv, illetve a verdára is rendeltem Batman jeles felnikupakokat. Ha már egyszer Batman-t játszik és többen mondták, hogy ne buzizzam már, akkor kap tőlem egy fullos tiszta lapot és lehetőséget a film miatt. Igazából annak örülnék a legjobban, ha egy jó film születne és azt jól is eljátszaná az ürge.
1.
1.
godach
Nagyon kíváncsi vagyok már rá pedig. Szerintem mocsok jó B'man lesz Pattinson. (Illetve, szurkolok neki)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...