Csúszik a Wonder Woman folytatása is

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A koronavírus-járvány miatt az eredeti terveknél valamivel később kerül mozikba az új Wonder Woman-film is, így csak a nyár végén válthatunk jegyet a nyolcvanas években játszódó folytatásra.

A Wonder Woman 1984 az eredeti tervek szerint június 5-én debütált volna, végül azonban a Warner Bros. úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány miatt augusztus 14-re halasztja a premiert.

Érdekesség, hogy a csúszás hírét megelőzően arról pletykáltak, hogy a stúdió inkább kaszálja a mozis debütöt, és kapásból a különböző digitális videotékákban teszi elérhetővé a filmet. Patty Jenkins rendező erre úgy reagált, hogy ők "mozivászonra készítették a filmet, és hisznek a mozi erejében".

A Warner ezzel együtt több premierjét is elhalasztotta: az eredetileg május 15-re datált Scooby!, a június 26-ra kiírt In the Heights és az épp augusztus 14-re időzített James Wan-féle horror, a Malignant sem jelenik meg időben. A stúdió egyelőre nem is közölt új dátumot ezekhez a filmekhez.

A járvány miatt egyébként több másik stúdió is kénytelen volt elhalasztani a premierjeit: az új James Bond-film csak novemberben érkezik, az új Halálos iramban egy teljes évet csúszik, és több Disney-film, köztük a Black Widow is késik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...