Super Mario Maker 2 - teljes világokat készíthetünk

  • Írta: gorien
  • 2020. április 21.
  • Letöltés
Link másolása
A Super Mario Maker 2 utolsó nagy frissítése nem cicózik: világépítő-móddal emeli szinte teljesen új szintre a játékot. A maximum nyolc világgal és 40 pályával a saját készítésű szintjeinket voltaképp egy egyedi Mario-játékká kapcsolhatjuk össze.

Eljött hát ennek is az ideje: utolsó nagy frissítését kapja a Nintendo Switch Super Mario Maker 2-je. Szerencsére azonban nem csak néhány végső simításról van szó, esetleg egy-két bónuszról, hanem egy igazi nagy durranásról: a World Maker módról. Ennek az új játékmódnak a segítségével gyakorlatilag létrehozhatjuk a saját Mario-játékainkat – egy ilyen „játék” maximum nyolc világból és 40 pályából állhat.

A mi kis játékvilágunkat alaposan testre szabhatjuk. A zöldes lankáktól a hóförgetegen át a sivatagig megválaszthatjuk az alapot, tehetünk le hidakat, bónuszpályákat, lessetek csak rá a fentebbi videóra! Saját készítésű pályáink ezentúl egy nagy, összefüggő történet részei is lehetnek.

A World Maker módon túl is kap pár újdonságot a pályakészítő. Mario számos új felvehető tárgy közül válogathat, amelyek között békaruhát és viselhető goombafejet is találunk. Emellett most már az összes koopalinggel meggyűlhet a bajunk, úgyhogy az új funkciók mellett új ellenségek közül is válogathatunk.

A Nintendo ezután már nem ad ki nagyobb tartalomfrissítést a játékához, de ezekkel a végső újdonságokkal valószínűleg egy jó darabig elleszünk amúgy is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...