Életjelet adott magáról a Wild

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 22.
  • Képek
Link másolása
Emlékeztek még Michel Ancel új játékára? A Wild felől évek óta nem hallottunk semmit, a minap viszont felkerült a hivatalos weboldalára néhány új concept art, ami arról árulkodik, hogy még nem mondtak le róla teljesen.

A Wild egy vadonatúj stúdió, a Wild Sheep, valamint a Rayman- és a Beyond Good & Evil-játékok atyja, Michel Ancel közös munkája, amiről még 2014-ben rántották le a leplet. A Sony kiadásában megjelenő, PlayStation 4-exkluzívként bejelentett címről viszont nem sokat hallottunk azóta, a 2015-ös Paris Games Week után lényegében elnyelte a föld a fejlesztést.

Pedig ha minden igaz, a játék továbbra is készül - kérdés persze, hogy még mindig PlayStation 4-es címnek szánják-e. Erről árulkodik legalábbis, hogy a fejlesztők hivatalos weboldalára felkerült néhány új, eddig nem látott concept art róla: új infókat már nem kaptunk melléjük, de ezek alapján a Wild Sheep csapata továbbra sem mondott le az anyagról, és talán arra is készen állnak, hogy újra előrukkoljanak valami tartalmasabb bemutatóval. Michel Ancel egyébként a Beyond Good & Evil folytatásával foglalatoskodik még mostanság.

A Wild egy szabadon bejárható őskori világot ígér, amelyben a játékosok egy sámánt alakítanak. Hősünk képes arra, hogy megszállja az állatok testét, ezzel pedig különböző képességekre tehet szert. 2015-ben egy hosszabb előzetest is írtunk a címről, ezt itt olvashatjátok el.

 
1.
1.
Dante McFarlane
Új concept artok?
Inkább tavalyiak:
https://m.facebook.com/pg/WiLD-PS4-866406880050586/photos/?ref=page_internal&mt_nav=0
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...