Baldur's Gate III - lassabban halad a fejlesztés

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 23.
  • Hír
Link másolása
A Larian Studios sem menekült a vírus elől, így most takaréklángon készül a Baldur's Gate harmadik része. A lelkesedés ettől függetlenül változatlan a csapatnál, még idén elérhetővé tennék early accessben a játékot.

A Divinity: Original Sin-játékokat is jegyző Larian Studios is otthoni munkára szorult, mint oly sokan mások a világon mindenfelé. "Az első hét nagyon jól ment. Mindenki tisztában volt azzal, hogy mit kell csinálnia, így a munka gördülékenyen haladt otthonról is" - mondta Swen Vincke, stúdióvezető.

A kialakult helyzet miatt viszont biztos, hogy csúszással számolhatunk majd a Baldur's Gate III esetében is, bár az is igaz, hogy eddig sem kaptunk megjelenési dátumot. Azonban Vincke hangsúlyozta, hogy minden erejükkel azon lesznek, hogy még idén előrukkoljanak egy játszható verzióval PC-re, amit early access-formában megmutathatnak a nagyérdeműnek.

2.
2.
#1: Ha be lehet nekik fizetni előre, én szokás szerint megjátszom, mert eddig mindig csúcs cuccot kaptam tőlük. Viszont garantálom, hogy én a megjelenés napja előtt rá nem nyomok, hiába van ott két évig. Nem érdekel, hogy milyen volt, amikor még nem volt kész, talán hülye vagyok? XD

Amúgy nekem is mindegy, hogy csúszik, jó legyen. Hogy ez a játék elkészül és hogy a Larian csinálja az nálam egy hatalmas dolog.

1.
1.
Heldengeist
Early access nem játék. Nem veszek fizetős demót. Egyébként 20 éve várunk rá, pár hónap csúszás nem számít.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...