Újabb ingyen játékok az Epic Games Store-ban

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 23.
  • Akció
Link másolása
Töretlenül bombázza az Epic Games a könyvtárunkat ingyenes játékokkal, és ha most a múlthetihez képest vissza is vettek a fordulatszámból, panaszra továbbra sem lehet okunk.

Az elmúlt hetek termését nem sikerült überelnie az Epicnek ezúttal (hacsak közben nem jön megint valami meglepetés, mint a múltkor), de hát mint tudjuk, ajándék lónak ne nézd a fogát.

A héten a For the King című alkotásra csaphatunk le egészen április 30., 17 óráig. A roguelike körökre osztott stratégiát ezután az alsógatyabarnítós Amnesia: The Dark Descent és a jóval kevesebb rettegéssel szolgáló Crashlands követi.

19.
19.
Obi Wan Kenobi
#16: Az a beteges, aki minden egyes poszt alá odarohan és fröcsög egy cégről, közben pedig beadja magának, hogy bármin is változtathaz. Az hogy olcsón vásárolsz, azzal nincsen semmi baj, akár még igazat is adhatok neked, ezzel nincs is baj. Azzal van a baj amit leírtam
18.
18.
Obi Wan Kenobi
#17: Egy kommentet szántam neki, egyébként teljesen igazad van. Nem is értem miért álltam bele.
17.
17.
Ooorky
#15: Mindenki tudja mi a véleménye, mik az elvei.
Mégis minden egyes alkalommal nekiálltok köpködni ha leírja.
Vedd tudomásul és menj tovább.
16.
16.
crytek
#15: Véletlenül sem. Azért mert valaki nem úgy él mint te (vagy ti akik itt a megmondót játsszátok) az nem beteges dolog. Akkor ezek szerint a földön rajtad kívül a többi 7+ milliárd ember mind beteges...
15.
15.
Obi Wan Kenobi
#13: Te tényleg beteges vagy :D
9.
9.
GAMEROD
Most nem azért, de Epic-en egy Alan Wake, Kingdom Come, Watchdogs, összes Batman, Metro, Just Cause 4 tök ingyen elég ütős címek voltak az elmúlt hónapokban. Lenne legalább 70 ezer forint ha most akarnám őket megvenni.
8.
8.
Macifasz
#7: Ne foglalkozz vele, crytek egy...nos...egyedi eset. :-D Hétről-hétre ellentmond saját magának, olyan dologért szidja az EPIC-et, amiért saját magát zseninek tartja, és ha valaki rámer szólni, hogy unalmas amit csinál, bevágja a hisztit és a durcizik, mint egy kislány. :-D Ja, és mellé még büszke is magára mindezért. :-D
7.
7.
Ennyire szerintem beteges utálni egy céget, ami ingyen játékokat oszt. Amit már tavaly óta kiosztottak, az nem kevés jó játék. Okés, ha valami megvolt már előtte Steam-en, de azért ilyen címek, hogy Arkham Knight, a Darksiders 1-2 remasterek, vagy most a Just Cause 4 és a temérdek másik minőségi holmi, ne mondja senki, hogy olyan semmirekellő játékokat adnak, hogy soha nem játszana velük. Arról nem is beszélve, hogy aki rákattint ezekre, annak már nem annyira kicsi az Epic acc sem. Azzal, hogy ingyen behúzol oda egy játékot azzal nem gyerekgyilkosságra adsz pénzt, érted. Kötelező? Nem. És akkor jön a gyülölet, hogy szánalmas, meg hogy Epic fos. Hát szerintem meg külön jó fejek és ugyan úgy mellszélességgel támogatják a geforce now-t is. De hogy ennyire hogy lehet őket utálni, hogy minden baszott cikk alatt ugyan az a műsor?

Holt unalmas és semmit nem lehet vele elérni.
6.
6.
#2: Minek szólsz hozzá epices tartalomhoz?Tudjuk, hogy szar csak a steam.... .Feleslegesen rovod ugyan azokat a köröket.Aztán ha elpattan valakinél a cérna csodálkozol.Egy másik postban már leírtam véleményem rólad, így itt nem teszem.
4.
4.
#1: Volt ott azert egy csomo masik, Killing Floor, Payday 2, Half-Life 2 pl ami kozelmultban volt, vagy Age Of Wonders 3, stb, stb, csak kb egyik se kell, ami kellett megvettem, de ettol meg jo hogy vannak ilyenek, es nem csak Epic fosnal :-)
2.
2.
crytek
#1: Folyamatosan ömlik steamen is a ingyen trash..csak hát annak nincs hírértéke mert nem fizetett epic ***szás :)
Már steamen is vagy 40 ingyen cuccnál járunk idén...persze ebből a 40ből jó ha 1-2 ami valamire értékelhető
1.
1.
GAMEROD
Most egy kicsit gyengébb a felhozatal. Az Amnesia egyébként a Steam-en is megszerezhető volt ingyen valamikor 5-6 éve. Azóta nem is nagyon volt más rajta ami ingyen és véglegesen beszerezhető lett volna esetleg a Left4Dead egy-egy karácsonykor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...