Amnesia: The Dark Descent PC

Belső nézetű akció-horror a Frictional Games csapatától: ebben a stílusban már láttunk nagyon jó próbálkozásokat, remélhetőleg az Amnesia rémálmos sztorija is megállja a helyét!
1690120838

Továbblépne a horror műfajától az Amnesia fejlesztője

A Frictional Games kicsit belefáradt a belső nézetű pszichológiai horrorjátékok készitésébe, de a jövőbeli projektjeiknél szeretnének más jellegű történeteket is elmesélni. Persze nem véglegesen.
1685872800

13 évvel a megjelenése után Steam Workshop-támogatást kapott az Amnesia

Épp időben! A Frictional Games eddig is támogatta az Amnesia-játékok modolását, a steames integráció azonban jócskán leegyszerűsíti a rajongói tartalmak elérését.
1666105006

Ezekkel a címekkel zárja az októbert a Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet az Xbox Game Pass második adag októberi címéről. A halloweenre készülve egy sor rémisztő horrorjátékot is kapunk a csomagban.
1633442400

Ezekkel bővül októberben a PlayStation Now

Ebben a hónapban sem járnak rosszul a PlayStation Now előfizetői, októberben ugyanis kilenc új játékkal bővül a kollekció. A frissen érkező címek élvonalában a The Last of Us: Part II-t is megtaláljuk.
1588312800

Az Epic új ingyenjátékában lelkekre vadászunk

Az áprilist az Amnesiával és a Crashlandsszel búcsúztatja az Epic Games Store, a májust pedig egy viszonylag kis címmel kezdi. A Death Comingban „baleseteket" előidézve kell begyűjtenünk az emberek lelkét.
1587664800

Újabb ingyen játékok az Epic Games Store-ban

Töretlenül bombázza az Epic Games a könyvtárunkat ingyenes játékokkal, és ha most a múlthetihez képest vissza is vettek a fordulatszámból, panaszra továbbra sem lehet okunk.
1568361600

Amnesia Collection - végre Switchen is retteghetünk

A Frictional Games ajtóstul ront a Switchre szánt horrorjátékok birodalmába, és három hírhedt alkotásával végre a Switch-tulajdonosoknak is megmutatja a rettegés és félelem igazi arcát.
1550494800

Amnesia: The Dark Descent - lovecrafti nyugalom

Mindig is odavoltál az Amnesia-játékok világáért, de nem akartad magadat kitenni a sok-sok stressznek és rémületnek? Egyszerre vártál valami hátborzongató, de mégis békés kalandra? Akkor eljött az időd!
1535446800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.
1535382000

Xbox One-ra költözik az Amnesia

Az Amnesia: The Dark Descent újra életet lehelt a túlélőhorror-játékok piacába, melynek hatását még a mai napig is érezni lehet. Most pedig a második részével kiegészülve ellátogat Xbox One-ra is.