Amnesia: The Dark Descent PC

Belső nézetű akció-horror a Frictional Games csapatától: ebben a stílusban már láttunk nagyon jó próbálkozásokat, remélhetőleg az Amnesia rémálmos sztorija is megállja a helyét!
Típus: Akció, Horror, Kaland

Az Epic új ingyenjátékában lelkekre vadászunk

Az áprilist az Amnesiával és a Crashlandsszel búcsúztatja az Epic Games Store, a májust pedig egy viszonylag kis címmel kezdi. A Death Comingban „baleseteket" előidézve kell begyűjtenünk az emberek lelkét.

Újabb ingyen játékok az Epic Games Store-ban

Töretlenül bombázza az Epic Games a könyvtárunkat ingyenes játékokkal, és ha most a múlthetihez képest vissza is vettek a fordulatszámból, panaszra továbbra sem lehet okunk.

Amnesia Collection - végre Switchen is retteghetünk

A Frictional Games ajtóstul ront a Switchre szánt horrorjátékok birodalmába, és három hírhedt alkotásával végre a Switch-tulajdonosoknak is megmutatja a rettegés és félelem igazi arcát.

Amnesia: The Dark Descent - lovecrafti nyugalom

Mindig is odavoltál az Amnesia-játékok világáért, de nem akartad magadat kitenni a sok-sok stressznek és rémületnek? Egyszerre vártál valami hátborzongató, de mégis békés kalandra? Akkor eljött az időd!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.

Xbox One-ra költözik az Amnesia

Az Amnesia: The Dark Descent újra életet lehelt a túlélőhorror-játékok piacába, melynek hatását még a mai napig is érezni lehet. Most pedig a második részével kiegészülve ellátogat Xbox One-ra is.

Már megint ingyenes az Amnesia-kollekció

A szemfülesek már január végén bezsákolhatták az Amnesia Collectiont, ám most a Steam adja teljesen ingyen a Frictional Games klasszikus horrorjátékát és folytatását. Az akció bizonytalan ideig él, szóval nem árt sietni!

Ingyenes az Amnesia Collection a Humble Store-ban

Két remek horrorjátékot zsákolhatsz be most ingyen a Humble Store jóvoltából. Az Amnesia: The Dark Descent és az Amnesia: A Machine for Pigs bizonyára elkápráztatja majd a műfaj rajongóit.

Sínen van a SOMA fejlesztőinek új játéka

Ráadásul nem is egy, hanem két bejelentésre váró projekten dolgozik a svéd Frictional Games. Legutóbbi játékukat, a SOMA-t 650 ezerszer töltötték le az elmúlt két év során, így megvan az anyagi biztonságuk.

Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata

Az október Games With Gold után a Sony is bemutatta a PlayStation Plus-előfizetőinek kínált ingyenes játékok listáját, ami ezúttal kicsit erősebbnek tűnik. A hajtás után megleshetitek, mit is kaptok!