Command & Conquer 3: Tiberium Wars Demó

Link másolása
2007.02.26. - 22:56 - EVA jelentés: "Üdvözlöm Parancsnok! Az új hadjárata előtt megszeretnénk bizonyosodni arról, hogy készen áll a feldatra..."
2007.02.26. - 22:56 - EVA jelentés:

"Üdvözlöm Parancsnok! Az új hadjárata előtt megszeretnénk bizonyosodni arról, hogy készen áll a feldatra! Feladata a NOD erőinek felszámolása, majd a béke visszallításával a Tiberium zónák megtisztitásához fogjon csapataival. Elsőként egy kiképzésen kell résztvennie, majd két küldetésen bizonyíthatja rátermetségét. A küldetés lerását tartalmazó információ csomag 1,2 Gb méretű. Sok sikert parancsnok! Eva kijelentkezik!"

Kérem kattintson az alábbi linkek valamelyikére a letöltés megkezdéséhez:

3DGamers
ActionTrip
Electronic Arts FTP
FilePlanet
FileShack
Gamer's Hell
VGPro
Worthplaying
15.
15.
noa13
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!Üdv.Mindenkinek!Tudna valaki nekem segiteni?Leszedtem a demot és nem tudom fee telepiteni,a telepités végén kiÍr egy hibát+a telepités nagyon lassan indul el.Azt hittem,hogy rossz az exe és leszedtem már vagy 5 különbözö helyröl,és akkor sem müködik!!!Mi lehet a probléma??A gépenek valoszinüleg birnia kellene.Telpit,de a végén el tünik a semmibe!Elöre is köszönöm a segitségeteket!!!!!!!!!
14.
14.
t.roli
Köszi az átalakító árát!;) A San Andreast végigtoltam PS2 őn és elkeztem a magyaritás miatt PC-n és hát a 2. város után feladtam a gyötrelmes irányítás miatt... Kábé ennyi



A Dune jó, de azért ez sem lesz piskóta
13.
13.
Zsoca87
Szerintem nagyon jó lett, igazi C&C feeling így elsőre. Grafika maxon nagyon zsír, elhihetitek. :P :D És a lényeg, a játékélmény is ütős.
12.
12.
Kolipoki
Hát, erre szokták azt mondani hogy, nem rossz!
11.
11.
General Thomas
Jaj, nehogy már örüljünk ennek :D
10.
10.
General Thomas
Most minek vitatkoztok? Mindenki védi a sajátját, és úgyse fog megtérni a másikra, bármit is mondanak róla. :P



A demót töltöm, de valamiért a Worthpalyingról 30-50% körül "kész" lesz, de az isntall persze nem jó. Hüm-hüm.
9.
9.
concrete
PS2-es kar-átalakítót(vagy nem tudom mi a szakneve) én vagy másfél éve vettem a MediaMarci-ban úgy 3-4000 Ft körül.

SUPERBOX 3 PRO a neve és nagyon jól működik.San Andreas

vagy 1000-szer játszhatóbb. Egyébként egyáltalán nem vészes az FPS-ek irányítása vele(mármint konzolokon) ,csak más elven működik.

Nekem ezt elég nehéz így elmondani, de megpróbálhatom.

Az egér úgy működik, hogy megfogod és amerre tolod, arra megy.

A joypad inkább olyan, mintha húznád mittudomén egy kötéllel.

Nem lehet akárhová tolni(egyből eljutni vele), csak amilyen erővel meghúzod, olyan erővel fog elindulni abba az irányba amerre húzod.

Nehéz belejönni persze, mert nem vagy hozzászokva és így csak lassabban fogod tudni megcsinálni, amit akartál, de ahogy egyszer az egeret is megtanultad kezelni, úgy ezt is meglehet.

Tény, hogyha már bele is jöttél, nem fogsz vele akkor sem olyan mozogni, de az a 0,05 sec zerintem nem olyan vészes.

Amúgy meg most töltöm a demót, sokat várok tőle.

8.
8.
t.roli
Ezeken csak nagyokat tudok röhögni!!!! Ledőltem a széken a röhögéstől!!!!:D:D:D:D Lett egy szép délutánom köszönöm nektek (Főleg FeroxX;) Amúgy meg még nem voltál Pl. NFS Lan partyn ahol a legjobbak kormánnyal plusz gamepaddal nyomják. És képzeld én sem kontrollerel COD2-őzöm. De kiváncsi lennék arra a ps2 kontroller átalakítóra, ami képessé teszi a működését Pc re is. Mennyibe kerül? FeroxX veled meg legyen a Gyümölcstorta! Mert megérdemled:) (Nem vok X360 fan szal ezt magamra sem vettem)
7.
7.
skiz0
Hú...hát hallod nem jól döntöttél, hogy ezt ideírtad szvsz...ez a vélemény valahogy nem témábavágó...

Felesleges védeni a konzolod, hadd döntse már el mindenki maga, hogy neki ki a jobb...Most ez PC-s demó, nemtom miért kell áradoznod az X360-odról...na mindegy...



Bizony, be lett szúrva még pár link, de csatlakoznék fojesz kollegához, és a WP-s tükörszervereket ajánlanám én is figyelmetekbe, onnan tényleg egész jól jött...

A játék kegyetlen, az előbb kipróbáltam...iszonyatosan jó, pedig én nem ugrálok az RTS-ekért :) C&C hangulat egy az egyben megvan, aki szerette a Red Alertet, illetve a Tiberian Sun-t, annak főként fog tetszeni a gamma ;)
6.
6.
t.roli
Ide be kell írni:) A KONZOL AZ ÚR, LESZ, és AZ IS VOLT és MARAD!!! xbox 360 véleménye az emberek ÚJ BIBLIÁJA! Szép megfogalmazás, gyönyörű szóhasználat:) Le a kalappal elötted. És az én véleményem jön: Kb 2 hét és megszokod akár az FPS irányítását is konzolon! Buta FPS játékok konzolon. NAgybetüs HA-HA-HA! Na szóval lássuk: Halo! Maga a neve is garantálja a minőséget, és a jéték nagyszerűségét (habár anti Microsoftos vok, tele van vele a hócipőm. Kékhalál halállal szal...). Killzone: Ha ez a név PC-n lenne, és egy konzolos szidná, hűde odavissza lennél hogy milyen jó GAME. BLACK: Az előző konzolok legszebb FPS játéka ( Mármint PS2 és Xbox). Még a cumisüvegeket is szétlehetlőni a pályán atomokra. Lősz és dől minden, szanaszéthúllik még a beton is stb... Battlefield 2 Modern Combat: Na ha nincsenek benne olyan parancsok minthogy etesd meg a babát a csatatér közepén, netes támogatása igen jól van, ennek köszönhetően a headsetet is támogat. Arról nem beszélve hogy átugrálhatsz másik emberek bőrébe a csata közepén! De azért pár Fps még Konzolon: Cod 3 (nem dupla easy fokozaton kell nyomni. Gondolom a bébifokzat nálad az elfogadott, tehát elég ha mediumra felveszel egy kettő gamet), Area 51, Rainbow six, Ghost recon, Medal of Honor, Brothers in arms (Az utsó, ugyanazt adja mint PC-n mint konzolon, és mégsem mondod rá hogy egyszerű game. Mondok még azért: Most jön ki a Half Life Ep. 2 XBoxra, Doom 3, FEAR. Akko Star Wars Battlefrontok. És a GTA mire jelenik meg elöbb? NA abban biztos lehetsz hogy nem PC-re. Arra utoljára. ÉS mondok neked még nagy címeket habár nem FPS ek: Prince of Persia all, Burnout, Fight Night... Óh és az irányítás. Billentyűzet, egér? Van olyan aki alig bírja használni őket vagy pedig egyszerre csak az egyiket, és el sem tudja képzelni rajta az FPSjátékot max az autósat ( bár az is jobb gamepaddal) Egy konzolosnak nem eshet nehezére FPS-t játszani PC-n? A konzolosok mégsem nyavajognak ha nem megy nekik a játék. Egy Pc-és bezzeg. Megnyugtatás: egy Ps3 alapból támogatni fogja a vezetéknélküli egeret + billentyűzetet. És a legegyszerűbb és a leglogikusabb a WII irányítójával FPSezni.



gabo 1000000000000000: VAlószínűleg azért lassú neked a letöltés, mert már több Gigabájtot letöltöttél és akkor lelasítják a netedet hónap végéig. Várj még 2 napot.



Tiberium Wars tuti jó játék lesz habár letölteni nem fogom tudni :(
5.
5.
fojesz
Worthplaying, második tükörszerver (aka Filefront): maximummal jön és még csak nem is sorbaállós vagy regisztrálós.
4.
4.
felegyi
Énis mostkezdtemel tölteni nemlesszkész egyhamar!
3.
3.
Micro Face
Nemsokára én is letőltöm, csak elötte tanúlnom kel, mert itthon van anyám.
2.
2.
Mast3rmind
Most végeztem a demóval... bízton állíthatom, hogy az egyik legjobb C&C-vel volt dolgom ez idáig... pergős, akciódús, élőszerepős, fejlesztgetős, taktikázós istencsászár stratégia... és ez még csak a demó volt :P
1.
1.
Mast3rmind
Az ám :P én már tolom xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...