Íme, a Predator: Hunting Grounds launch trailere

  • Írta: szlav
  • 2020. április 25.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a Predator: Hunting Grounds, ezzel együtt pedig megérkezett a premierhez dukáló utolsó előzetes is. Az IllFonic többjátékos módra kihegyezett játékában négyen szállhatnak szembe a Ragadozóval.

A Predator: Hunting Grounds nyílt próbaköre nyilvánvalóvá tette, hogy nem ez a cím lesz az aszimmetrikus többjátékos módra kihegyezett lövöldék megváltója, de a zsáner legnagyobb rajongói valószínűleg így is örömüket lelhetik majd a vadászat során. A dél-amerikai dzsungel mélyén a Voodoo Fireteam négyfős csapata száll majd szembe a földönkívüli Ragadozóval - lássuk, hogy hogyan is néz ez ki menet közben:

A Predator: Hunting Grounds PC-n és PlayStation 4-en jelent meg.

7.
7.
kryszisz
#6: Welcome to Gamekapocs:D
6.
6.
JohnSpartan
Ti aztán nagyon kivagytok... eddig 1 komment kivételével csak a homokosok, a homokos családok, koronavírus meg a gazdasági problrmák merültek fel. Nem hiszem hogy ezek mind ide tartoznának attól hogy beletettek a játékba Predator nőstényt. Ez olyan mit ha belekötnék a SW-ba amiatt mert vannak nő nemü idegenek. A másik meg hogy van infó nem is kevés a könyvekben és képregényekben a nőstény Predikről...
Szóval nem értem mi ez a nagy hőbőrgés.

Amúgy a jéték Predi óldalról nagyon is renben van. Inkább a human oldalon vannak gondok amiket remélhetőleg orvosolnak a közel jövőben.
4.
4.
NDee
A humán mozgás-, és fegyveranimáció szerintem nagyon bénácska...
3.
3.
hedzsooo
#2: Manapság már 2 apuka a normális, vagy 2 anyuka... Akik közül az 1iket anyukának hívják, a másikat meg apukának de ennek már semmi köze nincsen a régi, ódivatú nemek szerinti megkülönböztetéshez a szülök esetében is, az tiszta ciki... Házasodni is már így kell, meg parádézni az utcákon, heteróban már tökre gáz az egész, mert akkor homofób vagy + 1ébként is..., nem tudtad? :D

Bocs, ez most így kijött! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...