Játékosrekordot hozott a Fortnite-nak egy koncert

  • Írta: gorien
  • 2020. április 26.
  • Hír
Link másolása
A Fortnite-nak nem kell a szomszédba mennie egy őrültnek látszó ötletért, ha a játékosok megszólításáról van szó. A hétvégére az amerikai rapperrel, Travis Scott-tal fogtak össze, hogy egy pszichedelikus koncertélményt szállítsanak le.

A Fortnite nem spórol, ha különleges eventekről van szó: a saját tartalmain túl bármikor összebútorozik akát John Wickkel, akár a Marvellel, ha kell valami újszerű a játékba. A digitális koncertezés sem idegen a battle royale-címnek, tavaly már Marshmello is tartott bulit a játékban, most pedig a rapper Travis Scotton volt a sor.

Scott a legújabb kislemezének bemutatására használta fel az alkalmat, az Astronomical egyik új száma is itt debütált. Nem átlagos koncertélményről beszélünk: kifejezetten pszichedelikussá vált a buli, amelynek a gigászi méretű Scott-avatár a visszafogottabb jellemzői közé tartozik – nézzétek meg magatok is fentebb!

A Fortnite-rajongóknak is bejött a dolog. Az Epic bevallása alapján 12,3 millió játékos volt egyszerre online a koncert ideje alatt, ami rekordnak számít.

6.
6.
tompika74
Tiszta DemoScene élmény volt. Mivel régebben imádtam a demókat, nekem nagyon-nagyon bejött.
5.
5.
Elijah Baley
#3: Az eventek team rumble módban indulnak ami egy 20v20 játékmód ahol respawnols ha meg is ölnek. Amelyik csapat előbb eléri a 125 killt az nyer.
Az eventek időpontja alatt nem számolja a killeket és a konkrét startkor a fegyverek és az épitkezés sem használható mig véget nem ér.
4.
4.
Gaboo77
#3: Tökéletesen működött, több időpontban is láttam. Kár, hogy kihagytad, tetszett volna szerintem.
3.
3.
hedzsooo
Azt kell tudni róla hogy a battle royale mód a Fortnite-ban 100 játékossal indul... Eszerint a felvétel szerint is ismét nem sikerült az Epicnek, hogy ne dobjanak le 1 rakás embert a szervereik a rendezvény idejére... Így sajnos eléggé kirakat dolog az egész, hogy a játékosok vagy 90%-a nem igazán vehetett rajta rész élőben.

OK, a 90% csak tipp volt... A múltkori Star Warsos esemény, rendezvény után ezzel már nem is próbálkoztam inkább. :)
2.
2.
csongor1996
Én az ilyet inkább interaktív videoklipnek mondanám, mint koncertnek. Mindenesetre menő lehetett.
1.
1.
lesik20
Nem vagyok az a Fortnite rajongó (Sem Travis Scott) de nyilván ilyen karanténos időkben biztos egy pozitiv élmény.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...