Modern Warfare - méretes frissítés érkezik a mai nap

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 28.
  • Letöltés
Link másolása
Érdemes felkészülnie a Call of Duty: Modern Warfare-játékosoknak arra, hogy a mai nap egy méretes letöltést hoz a számukra. A javítást konzolokon rendhagyó módon, két részletben kell leszenvedni.

Az Activision még múlt héten kezdte el teaselni a dolgot, tegnap pedig részletesebben is felkészítette arra a Call of Duty: Modern Warfare játékosait, hogy ma egy méretesebb javítást kell letölteniük, ha szeretnének játszani a kedvencükkel. A frissítés méretét csak a konzolos verziók esetében specifikálta a kiadó, ott 15 GB-tal kell számolnunk, ráadásul ezeken a platformokon rendhagyó formában, két részletben érkezik javítás.

Az első részletet a játék indítása előtt kell letöltenünk, míg a folytatást a telepítést követően manuálisan izzadhatjuk le, méghozzá úgy, hogy a Modern Warfare kampányába, multiplayer vagy Spec Ops módjába belépve kiválasztjuk a Data Pack 1 csomagot a felugró menüpontból. A sikeres letöltést követően be kell zárnunk a játékot, majd újraindítanunk azt. Mindez azt is jelenti, hogy a Warzone-hoz nem szükséges a második körrel szenvednünk.

A frissítés a hibajavítások mellett több érdekességet is hoz magával: visszatér a Shoot the Ship 24/7 playlist, amelynek ezúttal a Cranked és a Grind módok is részét képezik, elérhetővé válik egy új, Obsidian néven futó fegyverkinézet, valamint a lehetőség, hogy a Gunsmithben különböző tervrajzokból mixeljünk magunknak fegyvereket.

Pénteken emellett dupla XP-hétvége veszi kezdetét a játékon belül: a pontos rajt este 7 órakor várható, az esemény május 4-én, szintén este 7 órakor ér véget.

7.
7.
Quent1n
#4: Dehogy nincs. Rendszeres az enemy elé történő spawn.

r3dman: Spawn protection kell és ennyi. 2-3 mp kb. elég is.
6.
6.
Beniciodeltoro
#1: Egyik leggázabb pálya volt a Rust anno, nem is értem miért tették be, Crossfire ,Ambush ,District, Strike, Pipeline, Overgrovn....ezek mind fasza pályák voltak.
Ha kicsit akarnak akkor tervezzenek egyet megint konténerekből.
4.
4.
BockÚr
#1: Shipmenten max rustnál nincs ilyen gond és a 2 legjobban fejlődő pályáról van szó nem is értem miért hozod fel. ennek a 2 pályának fent kéne lennie mindig playlisten shoothousenak is mert ezek fun pályák, jó ha van még 3 ezeken kívűl.. a többi map úgy trash ahogy van azokkal kéne valamit kezdeni.
3.
3.
r3dman
#1: Mivel nagyon kicsik a pályák ezért nem lehet megoldani.Amúgy is csak poén ez a két map.Fejlődni pedig nagyon jól lehet.
2.
2.
Dhominikk
Jön egy új LMG is a játékba. Ez kimaradt a cikkből
1.
1.
Falcon
Rust meg shipmenttel kellene kezdeni valamit nekik betesz a masik ember ellé az meg lelö 8 adjára egymás után már nagyon unalmas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...