Mozizz a Bosszúállók: Végjáték rendezőivel!

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 28.
  • Cooltúra
A vírus által kialakult helyzet egy egészen különös trendet szült, az úgynevezett "live-tweet rewatchot". Ma este a Bosszúállók: Végjáték is egy ilyen eseményt kap, így a Russo-testvérekkel nézhetjük együtt újra a filmet.

De miről is van itt szó? A live-tweet rewatch lényege, hogy az otthon kényelmében mindenki elindítja az adott filmet a megfelelő időpontban, és mivel valahol a világ másik táján a film rendezője (rendezői) és/vagy színészei is ugyanezt teszik, kis túlzással "együtt" nézhetjük a filmet velük, miközben ők Twitteren kommentálják azt.

Ma este, magyar idő szerint 23 órakor pontosan ez fog történni a Bosszúállók: Végjáték mozival is, amit nem mások fognak végig narrálni, mint annak rendezői. Az Instagram-bejegyzésükben emellett azt ígérik, hogy egy különleges vendéggel is készülnek az este folyamán.

4.
4.
user101
Egy film+-ra való zs kategóriás, túlértékelt és hypolt buta mese... Mi más kellene a népnek ? :)
3.
3.
bigbob
Az esemény 27-én vagyis tegnap volt a linkelt instagram bejegyzés szerint. A Twitteren kint is vannak a rendezők megjegyzései.
2.
2.
Ooorky
Mi anno teamspeak-en visszaszámoltunk, majd egyszerre indítottuk a legkülönfélébb török, indiai és egyéb ZS remekműveket, nem ilyen kacatot, mint a Borúlátók...
1.
1.
SLi
nemrég találkoztak Brandon Sanderson-nal, egy Russo testvérek Ködszerzet vagy Királyok Útja film nem is hangzik rosszul
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...