Most ingyen kipróbálható a Generation Zero

  • Írta: szlav
  • 2020. április 29.
  • Akció
Most néhány napon keresztül bárki megtapasztalhatja, hogy milyen a 80-as évek Svédországában élni - a csavar az, hogy az Avalanche játékában az északiakat leigázták a kíméletlen gépszörnyetegek.

A Generation Zero az első látnivalók alapján iszonyatosan izgalmasnak hangzott, de ahogy a tesztünk is árulkodik róla: elég nagy csalódást okozott a Just Cause-csapat merész új játéka. Egy év alatt azonban sok víz lefolyt a Dunán, s habár be kell vallanom: személy szerint nem éreztem semmiféle késztetést arra, hogy visszalátogassak Svédország hangulatos, de rengeteg hibával teleszőtt vadonjába, mégis nehéz nemet mondani a legújabb akcióra.

A játék, amely az utóbbi időkben többnyire pozitív visszajelzéseket kapott Steamen, egészen május 4-ig szabadon nyüstölhető. Mivel egy kimondottan többjátékos mókára kihegyezett címről van szó, nem is lehetne ez jobb alkalom arra, hogy néhány barátot felkarolva kiiktassunk pár robotot.

4.
user101
Nem játszottam vele ( nem volt kivel ( senki nem akart haverok közül ezzel játszani ) és nagyon mondták, hogy egyedül ne... ), de néztem streamet ( hardmode :) és az hangulatos volt.

Én azért boldog lennék, ha ez lenne a középszar színvonal és mindenki csak jobb játékokat csinálna.. :)))
3.
MűszálasLőrinc
#2: Vak tyúk is talál..
De szerintem az se volt egy 6/10-nél jobb.
2.
manderel
#1: A Mad Max az egyetlen, amit a kritikusok, és a játékosok többsége is szeretett.
1.
MűszálasLőrinc
Az avalanche studio jatekai csak azoknak csalodasok akik a kozepszarnal jobbra szamitanak, mivel becsokizzak a marketing maszlagot.
Egy ertekelheto jatekuk nem volt meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...