Star Wars: Episode I Racer - késik a PS4-es verzió

  • Írta: szlav
  • 2020. április 29.
  • Csúszás
Link másolása
Szerencsére a Nintendo Switchre szánt portot nem érinti a csúszás, de a Sony-pártiak csak némi késés után állhatnak rajtvonalhoz a Star Wars: Episode I Racer modernizált változatában.

Több mint 20 évet kellett várnunk arra, hogy a Star Wars: Episode I Racer ellátogasson egy Sony-konzolra, így ez a kéthetes csúszás talán nem fog földhöz vágni bennünket. A 4K-s felbontásra felhúzott, de más tekintetben nem remasterelt versenyjáték eredetileg május 12-én jelent volna meg (ez a dátum Switchen továbbra is érvényes), a PlayStation 4-es változat azonban csak május 26-án kerül fel a PS Store kínálatába - írja a portért felelős Aspyr Media.

Igazi nosztalgiabombára számíthatunk, hiszen az új platformokra ellátogató klasszikus mindent tartalmaz majd, amit annak idején a PC-s és Nintendo 64-es játék is tartalmazott: számos egyjátékos bajnokságot, kétfős osztott képernyős multiplayer módot, 25 versenyzőt tuningolható fogatokkal, na meg persze nyolc világot sok-sok pályavariációval.

7.
7.
user101
Ez tipikusan az a játék amit ebben a formában nem lett volna szabad megjelentetni. Kellett volna egy design-update és VR-re kitolni és jónapot...
5.
5.
kisember001
KOTOR is lesz valamikor PS4-en?
3.
3.
Ooorky
Kipróbáltam media player-en emulatorral, egy újabb lerombolt szép emlék lett belőle.
Annak idején jó volt, de annyira tele vannak trial&error sz*rságokkal a pályák, hogy egy idő után már idegesítő, nem szórakoztató.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...