Xbox Game Pass - több mint 10 millió előfizető

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 30.
  • Biznisz
Link másolása
Megérkezett a legfrissebb üzleti jelentés a Microsofttól, amiben szokás szerint kevés az Xbox-részleget is érintő számadat, de azért pár érdekes infó így is napvilágot látott. A legérdekesebb talán, hogy rekordot döntött az Xbox Game Pass-előfizetés.

Az Xbox Game Pass előfizetői száma ugyanis most először átlépte a 10 milliót, míg az Xbox Live-ot közel 90 millió aktív felhasználó nyúzta ebben a negyedévben. A rekord szintű előfizetések valószínűleg a járvány miatt kialakult helyzetnek tudhatóak be.

A Project xCloud zárt bétája is töretlenül zajlik épp, amiben több százezer játékos vesz részt. Valamint megtudtuk, hogy a videojátékos részleg bevétele 2,35 milliárd dollár volt az elmúlt negyedévben (január-március), ami stagnálást jelent a tavalyi év hasonló időszakához képest.

A mostani negyedévben azonban a Microsoft olyan15-20 százalékos növekedésre számít a videojátékos bevételek kapcsán. Az már mindenesetre biztos, hogy a most megosztott adatok mindenképp szebb képet festenek, mint az előző üzleti negyedévben.

3.
3.
user101
Én épp most ajánlottam két anyukának aki olcsó x-et vett karácsonyra a gyereknek, de olyan pancser volt az eladó mindkettőnél, hogy nem is hallottak 'game-pass'-ról ... Viszont az tök furcsa, hogy tavaly volt 10k körül éves, most meg nincs is éves és a fél éves is több, mint akkor... X-en 3000/hó annyira nem business. Pláne ha a kölykök folyamatosan ugyanazzal a két-három játékkal játszanak. De egy minecraft-ért se szívesen adnék 10k huf-ot... Szóval sehogy se jó. Sokkal jobban jártak volna egy pc-vel ( de még egy laptoppal is :)))
2.
2.
ADMlN
A videojátékok Netflix-e, imádom.
1.
1.
sanada
Nem csoda. A PC-s game pass is 300 Ft-ról indul, utána meg 1390 jelenleg, tele van jó címekkel, még a hülyének is megéri.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...